Ignite Chisinau: Failure Stories
Начало: 10/11/2016 - 19:00
Место: Cinematograful Gaudeamus, str. Vasile Alecsandri 4
Цена: 150 lei
FACEBOOK

Pe 10 Noiembrie, în incinta cinematografului Gaudeamus va avea loc a doua ediție Ignite Chișinău, cu genericul “Istorii de eșec”. În cadrul evenimentul, 16 oameni de succes de la noi vor vorbi despre eșecurile lor din trecut, despre ce au învațăt din acele experiențe și ce sfaturi au pentru publicul larg ca noi sa nu le repetăm în activitatea noastră. Ignite Failure Stories este un eveniment neobișnuit pe scena evenimentelor de speakeri de la noi, o dată ce speakerii nu vor vorbi de succese, ci despre provocările prin care au trecut în carieră și în viața personală.

vorbitori

Speakerii în cadrul evenimentului sunt Cristina Frolov (Director Castel Mimi), Dumitru Alaiba (Freelancer), Olga Melneciuc (Președinte AFAM), Andrei Spînu (Co-fondator Dreamups), Alina Beleuța (Brand Manager Jacobs Moldova), Vitalie Eșanu (Antrepenor IT), Stela Moldovanu (Fondatoare salon molDeco), Olga Țapordei (Cofondator Angry Business), Octavian Apostol (Director AGEPI), George Teodorescu (Director regional Mixbook), Grigore Răileanu (Fondator Retently), Alina Andriuță (Cofondator Angry Business), Rodica Tataru (Director AQA Event&Project Management), Pavel Zingan (CEO allmoldova), Anton Perkin (CEO FusionWorks) și Artur Gurău (CEO Granat).

Ana Chirița, Director Executiv ATIC și Coordonator Tekwill:

Ediția Failure Stories, este un un eveniment curajos, care dorește să arate că oamenii de succes de la noi, inclusiv din domeniul TIC, au trecut și ei prin provocări și eșecuri. Este lăudabilă dorința vorbitorilor de a-și împărtăși lecțiile învățate tinerilor antreprenori.

Radu Lazăr, Manager General Endava Moldova:

Endava susţine evenimentul Ignite pentru că ne dorim să încurajăm tinerii din Moldova să fie activi şi să facă schimb de experiențe. Fiecare din cele 18 experienţe unice de viaţă povestite în cadrul evenimentului are capacitatea de a produce o schimbare de viziune, care este catalizatorul succesului. Orice eşec reprezintă o ieşire din zona de confort, dar şi un test al dorinţei de succes – cedezi la primul obstacol sau mergi mai departe. Este, în primul rând, o experienţă utilă, care te poate ajuta să descoperi noi cunoştinţe şi oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională.

Ignite Failure Stories este organizat de iHUB Chișinău și Tekwill având ca parteneri generali Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Endava, cu suportul Yopeso, Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC și #PlayNatal.

Telegram