Idee de cadou: O scrisoare tapată la mașină, sigilată cu drag de Small Moments
Telegram

Small Moments vă propune o alternativă deosebită de cadou pentru orice ocazie. Un mesaj de felicitare sau o scrisoare în care să redați toate emoțiile, recunoștința și admirația față de femeile dragi, dar și pentru bărbați, amici, tapată ca pe timpuri la mașină de scris și sigilată cu drag pentru a ține în taină de ochi străini cuvintele voastre este o alegere perfectă pentru a fi original.

sigiliu

 

Small Moments este o echipă nou formată, ce are ca scop promovarea comunicării dintre oameni într-un mod special și personalizat, livrând scrisori fizice, tapate cu grijă la mașina Tippa Triumph, ce datează din secolul trecut, și decorate cu un sigiliu bordo închis, ce oferă un spirit și o atmosferă de epocă.

smallmomentsj

 

„În perioada ascensiunii tehnologiilor informaționale, este important să ne amintim cum este să transmitem sau să primim în dar o scrisoare, pregătită cu drag la lumina unui felinar, pecetluită pentru a ține în secret gândurile intime destinate doar celui care o va citi. Small Moments este aici, alături de voi, pentru a deveni complice în realizarea lucrurilor frumoase, împreună. Ne dorim să livrăm cât mai multe emoții plăcute, să trezim cât mai multe zâmbete și să promovăm comunicarea dintre oameni, printr-o metodă originală, atunci când un SMS sau un mesaj electronic nu este în stare să redea valoarea cuvintelor și sentimentelor Dvs.”, relatează echipa Small Moments.

1scris

 

O scrisoare de la Small Moments poate fi un cadou perfect nu doar cu ocazia zilei de 8 Martie, dar și pentru orice altă zi în care veți dărui o rază de soare în sufletului celui care o va citi. O scrisoare de la Small Moments poate fi un cadou perfect și pentru bărbați, și ca un gest prietenesc între amici.

Pentru a comanda o scrisoare puteți scrie un mesaj pe pagina de Facebook/SmallMoments, sau la numerele de telefon: 078740650, 079184917.

2scris

 

sigiliu1

 

Telegram

Что ещё почитать: