Grow Me Up – se lansează aplicările la academia ce învață cum să fii o tânără-exemplu
Telegram

Tinerele au ocazia să participe la proiectul Grow Me Up, unde vor avea parte de training-uri, dezbateri, teambuilding-uri cu scopul de a soluiționa problemele pe plan personal și profesional.

Grow Me Up este un proiect care tinde să contribuie la soluționarea a câtorva probleme semnificative pe care le au tinerele din Moldova. Ținând cont de aceste probleme, proiectul dat și-a propus ca scop dezvoltarea pe plan personal și profesional a tinerelor, dar și acordarea unui impuls motivațional fiecăreia din ele.

Grupul țintă a proiectului sunt domnișoarele cu vîrsta cuprinsă între 15 și 18 ani. Participantele proiectului vor beneficia de un curs inovativ și complex, ce include training-uri, workshop-uri, teambuilding-uri, dezbateri, sesiuni informative, întîlniri neformale, offline-uri și multe alte activități interesente.

„Fii domnişoara-exemplu pentru fiecare tânără, alături de academia “Grow Me Up””, îndeamnă organizatorii programului.

Programul oferă 3 cursuri cu tematici diferite: sănătate, feminitate și dezvoltare profesională, iar aplicantele își vor alege de sine stătător cursul în dependență de preferințe.

GROW ME UP 1

Grow Me Up tinde să creeze o familie mare, ce întrunește tinerele care vor schimba societatea și vor creea o mentalitate nouă, în care fiecare domnișoară să se simtă bine și să aibă posibilități.

„Pentru mine proiectul Grow Me Up este o cale spre schimbare cu un impact în societatea noastră. Prin el noi vrem să demonstrăm că astăzi fetele pot să creeze mult mai mult şi că astăzi acţiunile şi cuvintele lor contează.De asemenea,vrem să valorificăm potențialul lor și să contribuim la dezvoltarea lor multilaterală”, a declarat Diana Capiţa, preşedinte Grow Me Up.

Aplicările sunt deschise până pe data de 10 septembrie 2016. Vezi formularul AICI.

 

Sursă foto kayladawnphoto.com

Telegram