CINE DA DE PAMANT CU LEGEA LUI NEWTON?
Telegram

Esti gata sa sfidezi gravitatia? Red Bull Gravity Challenge cauta minti creative care sunt gata sa faca fata provocarii supreme – sa fenteze gravitatia cu inteligenta si muuuulta imaginatie pentru ca trebuie sa se puna cu o minte luminata ce a facut istorie – Isaac Newton si a sa lege, care spune ca fiecare corp din Univers exercita o forta de atractie (gravitatie) asupra tuturor celorlalte corpuri, care variaza in functie de masele corpurilor si de distanta dintre ele. 

rbgc

Care este provocarea ta? Sa-l “contrazici” pe acest domn celebru si sa ne demonstrezi ca poti arunca un ou crud de la 12 metri si sa-l faci sa aterizeze in siguranta, fara a se sparge, zgaria sau… exploda 🙂

rbgc1

I-au inceput creierului tau sa i se miste niste rotite? Daca da, atunci trebuie sa te apuci de construit. Nu de alta, dar sa dai cu legea lui Newton de pamant nu e treaba usoara! Oul trebuie sa-si gaseasca loc intr-un aparat pe care il veti construi voi, cu manutele voastre. Aparatul nu trebuie sa depaseasca volumul de 1m cub, iar greutatea sa nu depaseasca 5 kg. 

rbgc2

Daca vrei sa ne arati ca poti, atunci te asteptam alaturi de alti doi prieteni sa va inscrieti pe redbull.ro/ou  pana pe 26 martie 2016.

Un juriu alcatuit din 3 persoane, recunoscute pentru expertiza si cunostintele lor in fizica, design, umor si care stapanesc tehnica aterizarii in siguranta a aparatelor de zbor care transporta oua va vor evalua dupa performanta tehnica, creativitatea aparatului si popularitatea pe… Facebook! 

Regulamentul concursului este disponibil accesand redbull.ro/ou

Mai multe informatii despre eveniment gasiti accesand pagina de Facebook


O zi eggscelenta!

 

Echipa Red Bull Gravity Challenge

Telegram