Bere, veselie și noi recorduri la închiderea „Draft Oktoberfest 2016”
Telegram

Sărbătoarea berii „Draft Oktoberfest 2016” s-a încheiat pe data de 1 octombrie cu o petrecere distractivă, oaspeții rețelei de berării fiind martori la stabilirea a trei noi recorduri.

Festivalul Oktoberfest s-a desfășurat în perioada 15-septembrie – 1 octombrie în berăriile din rețeaua Draft. Pe parcursul acestei perioade, oaspeții au avut ocazia să bea bere gustoasă, să guste mâncărurile din meniu, printre care noutățile — ciolan de porc, platou de cărnați Bavarezi și pui Bavarez.

draft-oktoberfest-1

 

Închiderea festivalului a avut loc în incinta Draft Arena, unde publicul a avut ocazia să asculte muzica formației autohtone Elvi’s Band, să participe la concursuri de mâncat și băut bere la viteză, să fie martori la stabilirea unor recorduri – cel mai mare burger, cel mai mare selfie și cel mai mare turn din halbe de bere.

draft-oktoberfest-6

 

draft-oktoberfest-9

 

Bucătarii berăriei Draft au realizat cel mai mare burger făcut vreodată în Moldova. Acesta cântarea 10,750 kg, avea un diametru de 50 cm și o înălțime de 25 de centimetri. Toţi invitații prezenți la eveniment au fost îndemnați să guste din acel burger uriaș.

draft-oktoberfest-13

 

draft-oktoberfest-14

 

În cadrul aceluiași eveniment, a fost realizat cel mai mare selfie, la care au participat majoritatea oaspeților. De asemenea, a fost construit și cel mai mare turn din halbe de bere. Acesta avea o înălțime de circa 2,72 metri și a fost realizat din circa 580 de halbe.

oktoberfest-draft-arena

 

Evenimentul a culminat cu premierea celui mai lung bon fiscal înregistrat în perioada Oktoberfest în cadrul rețelei de berării Draft, care avea o lungime de 1,37 metri. Posesorul acestuia a fost cu premiat cu 10.000 lei.

draft-oktoberfest-20

 

draft-oktoberfest-19

 

Festivalul Oktoberfest petrecut la Draft a garantat o odihnă într-o atmosferă prietenoasă, prețuri optime, deservire la nivel înalt și amintiri de neuitat. Până pe 1 octombrie, oaspeții berăriilor au avut parte de câteva seri distractive în toate localurile Draft din capitală. Printre cei care au evoluat la petrecerile Draft sunt trupele Elvis Band, Mahagon și Take Five Orchestra.

Chiar dacă festivalul berii și al prietenii „Draft Oktoberfest 2016” a luat sfârșit, rețeaua de berării este în continuare în așteptarea oaspeților ce fac pate din „familia Draft” și le oferă ocazia de a se relaxa într-o ambianță plăcută, într-un mediu fără prejudecăți și inhibiții, un spațiu unde predomină buna dispoziție, se vorbește mult, se glumește și se savurează berea.

draft-oktoberfest-16

 

draft-oktoberfest-15

 

draft-oktoberfest-12

 

draft-oktoberfest-10

 

draft-oktoberfest-8

 

draft-oktoberfest-7

 

draft-oktoberfest-5

 

draft-oktoberfest-4

 

draft-oktoberfest-2

 

draft-oktoberfest-3

BERĂRIILE DRAFT SE AFLĂ PE URMĂTOARELE ADRESE:

BD. MIRCEA CEL BĂTRÂN 9B
STR. CONSTANTIN TĂNASE 6
STR. 31 AUGUST 1989 78
BD. MOSCOVA 14/1
BD. DACIA 35

Telegram