5 motive de ce să participi la Forumul YouthSpeak Moldova 2016
Telegram

Discursuri, workshopuri, speakeri cu o vastă experiență și mulți tineri care vor să-și facă vocea auzită – toate astea vă așteaptă la Moldova YouthSpeak Forum 2016, care va avea loc la data de 22 mai, în incinta Hotelului Codru, începând cu ora 9:00.

YouthSpeak Forum (1)

YouthSpeak Forum este o mișcare globală marca AIESEC și este organizat anual în 120 de țări, în Republica Moldova fiind la prima ediție.

În continuare, vă prezentăm 5 motive pentru care trebuie să participați la primul Forum YouthSpeak Moldova 2016:

  1. YouthSpeak Forum este un eveniment care îndeamnă tinerii să vorbească cu voce tare despre problemele societății în care trăim. Peste 600 de tineri din țară au participat la un chestionar global și au spus care sunt cele mai stridente probleme cu care ne confruntăm: educația de calitate, pacea și instituțiile puternice, despre care urmează să discutăm la eveniment.

  2. YouthSpeak Moldova va întruni peste 20 de speakeri și facilitatori, printre care: Dmitrii Voloshin (Fondator și Director Simpals), Eugen Boico (Director General Publicis Moldova și Fondatorul NRG Events), Nata Albot (Director Koolture Tricolore, Fondator și Director Klumea), Valeriu Istrati (Director și Fondator al companiei Winifiquie), Ruslan Cojocaru (Director și Fondator Tucano Coffee) și alții.

  3. YouthSpeak Forum este destinat tuturor tinerilor care doresc să interacţioneze cu oameni de afaceri, să facă schimb de idei și de experiență.

  4. Networking, cu alți zeci de tineri, care au aceleași interese și dorința de a-și face vocea auzită.

  5. Participarea la un eveniment internațional, care are loc anual în peste 120 de țări din lume, și care este organizat de tineri, pentru tineri.

Youth Speak Forum Moldova va avea loc la data de 22 mai, începând cu ora 9:00, în incinta Hotelului Codru, sala de conferințe Courtyard.

Intrarea la eveniment presupune și o taxă de participare. Biletele pot fi achiziționate pe iTicket.

Mai multe detalii despre eveniment, speakeri, vedeți pe pagina de facebook Moldova YouthSpeak Forum.

Telegram

Что ещё почитать: