Sebastien Thomazo (Franța) – Expoziția „Ceea ce va rămâne (amintiri despre Chișinău)”
Начало: 26/09/2015 - 16:00
Конец: 10/10/2015 - 18:00
Место: Colegiul de Arte Plastice „Al. Plămădeală”, str. Independenței 1
Цена: free
FACEBOOK

Vă invităm sambăta în Galeria din Hol al Colegiului de Arte Plastice „Al. Plămdeală” la Expoziției de Artă Contemporană a artistului din Franța Sebastien Thomazo, cu genericul „Ceea ce va rămâne (amintiri despre Chișinău)”/”Ce qu’il en reste (souvenir de Chisinau)”.

unnamed

Perioada expoziției 19.09-10.10.2015.

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Artă Contemporană, Chișinău [ksa:k], în colaborare cu Colegiul Republican de Arte Plastice „Al. Plămădeală”

sebastien-tomazo

 

Sebastien Thomazo – artist vizual (pictor, grafician, ilustrator). Născut în 1970 în Franța, trăiește și activează în provincia Bretania (Côtes d’Armor). Creația sa cuprinde un număr mare de postere (elaborate, în special pentru manifestările Le Grand Soufflet, Les Elephants 3 …), coperte CD-ROM (Karpatt, Jeanne Cherhal …), desene animate și grafică de carte. Colaborează cu diverși artiști și scriitori (Karpatt, Jeanne Cherhal …). Lucrările sale au fost de multe ori expuse, unele dintre care au fost publicate (în special în volumul “Modern expresionism («L’expressionisme contemporain»). Ultimii cincisprezece ani de activitate artistică colaborează cu Colectivul francez Les Ateliers du Vent.

Telegram