KALEIDOSCOPE – Final Showcase W// Krystyan Budurin / Jenek / Veniamin / Sienkiewicz
Начало: 29/11/2015 - 22:00
Место: T5 Bar, 45 V. Parcalab str.
Цена: free
FACEBOOK

KALEIDOSCOPE Final Showcase W//

Jenek (DAZE)

Krystyan Budurin (DAZE) – soundcloud.com/krystyan-budurin

Veniamin (MOOD) – soundcloud.com/veniaminamin

Sienkiewicz (VOBULAT/YOUNIVERSE) – soundcloud.com/sienkiewicz2ds

Anul 2014 a fost unul plin de evenimente marcante, pentru multi din familia noastra! Vobind de familia noastra, va includem pe toti voi, acei care pe tot parcursul anului a-ti petrecut weekend-urile alaturi de noi, alaturi de cea mai prietenoasa gasca din orasel, alaturi de cei ce erau mereu placut surprinsi de toti voi, voi, anumei voi!!!

In noiembrie 2014, ne-am incumetat sa aducem in tara, un artist care prefera ca muzica sa vorbeasca in locul lui – DUBTIL (SUNRISE/METEREZE), mixand impreuna cu nu mai putin cunoscuti artisti locali ca MAARKA si LEPARENTE.

Mai tarziu, in 2015 am cunoscut echipa talentată formată din NAISON și DRAVE ne-a inspirat profund, de aceea am decis să vii prezentăm și vouă pe acești artiști pasionați de muzica electronică underground. In acea noapte de sambata, ei au transformat calcaiele tuturor celor prezenti in vanatai si sange.

Ne intoarcem inca pentru o noapte memorabila cu itinerarii muzicale surprinzatoare si bine echilibrate. Epopeea se sfarseste duminica aceasta, cu trasee muzicale, puternic influentate de raritatiile timpurii si beaturi vibrante.

minimal / techno / house

18+
FC/DC

Telegram