Festivalul EcoGastroEtnica la Coliba lui Mos Ion
Начало: 28/08/2015 - 10:00
Место: valea RACIULEI, Калараш
Цена: 50-110 lei
FACEBOOK

Festivalul EcoGastroEtnica revine!

Editia a 2-a a festivalului EcoGastroEtnica invita toti doritorii de a savura un final de vara in cele mai pitoresti locuri din tara, in valea Raciulei, r. Calarasi.

De ce sa vii si sa inviti si prietenii tai la acest festival?

– Vei reveni la traditiile copilariei tale ( sacrificatul porcului, calaritul lui de catre copii, coacerea painei de casa si hulubasilor la cuptoarele bunicii, pregatirea mustului, vinului si tuicei la bordei la bunelu, pregatirea zemii si sarmalelor in frunze de varza sau vita de vie etc)

– Vei avea parte de un eveniment unde se maninca gustos si sanatos in cel mai pitoresc loc din tara,

– Vei avea parte de un concert cu artisti autohtoni ( Anisoara Puica, Mariana Mihaila, Valentin Uzun si formatia Tharmis, Nicoale si Isidor Glib, Doinita Gherman, Gus si Kapushon, Dara & Carla’s Dreams etc)

– Vei avea posibilitatea sa participi la masterclassuri si alte activitati atit pentru maturi cit si pentru copii

-Vei avea parte de un targ de produse agricole si un targ artezanal cu lucrarile mesterilor populari si handmade.

Daca reprezinti o companie, organizatie, esti mester artizan, handmade sau doresti sa participi in calitate de gospodina te invitam sa completezi formularul goo.gl/forms.

Pentru detalii ne poti contacta: 078-99-77-00

Pret bilet:
1 zi – 50 lei
2 zile- 80 lei
3 zile-110lei

Rezerva bilet aici: ecogastroetnica.md

Fiecare bilet participa la o tombola. In pretul biletului intra prețul la spectacolele in aer liber si concert, teatru educativ pentru copii, masterclassuri culinare gratuite. Va asteptam cu toata familia. Copii pina la 12 ani intra GRATUIT!

Punem la dispozitie si trasnport tur-retur din parcarea magazinului Green Hills Piața Dimitrie Cantemir 1 (TOPAZ ) pina la valea Raciulei toate 3 zile pe durata festivalului. Detalii la 078997700

Ia-ti si cortul! Acces gratuit. Pentru a rezerva loc: 078997700

Telegram