ELEKTRIZARE #11 W// CODEK / TOXeeK / BASHMENT / SIENKIEWICZ
Начало: 08/03/2015 - 22:00
Место: Tipografia 5, 45 V. Parcalab str.
Цена: free
FACEBOOK

The official page of the event!

Proiectul ELEKTRIZARE promoveaza muzica electronica non-mainstream si depune efort considerabil pentru conservarea valorilor progresiste ale culturii underground. Noi nu ne dam in vant dupa genuri populare ale muzicii electronice si avem drept misiunea de a promova talente (muzicieni, DJ, producatori de muzica, etc.) cu experienta bogata in promovarea a diverse curente muzicale!

La cea de-a 11a Editie ELEKTRIZARE va propunem o aventura emotionanta in stil UK GARAGE ghidata de DJ: CODEK, TOXeeK, BASHMENT si SIENKIEWICZ, care detin o experienta bogata in promovarea muzicii electronice la noi in tara! Da, si ce fel de UK Garage fara un MC meserias? MC TOXeeK a locuit mult timp in Marea Britanie, a simtit pe pielea lui ce inseamna cultura underground din UK si vine cu rime massive direct din subteranul Londonez!

De aceasta data, gazda evenimentului este TIPOGRAFIA 5, unul din cei mai activi promotori ai culturii urbane din capitala! Ne vedem de 8 Martie la ora 22:00 cu dispozitie pozitiva si amintiri frumoase ale rave-urilor din anii ‘90

!!! LET’S BRING BACK UK GARAGE IN MOLDOVA !!!

Entrance: FREE

Telegram