Căutăm voluntari pentru Anim’est Chișinău 2014!
Telegram

Căutăm voluntari pentru Anim’est Chișinău 2014!

Ești un fan al animației și vrei să te învârți în lumea ei? Ai multă energie și entuziasm, dar nu știi cum să le consumi? Vino să faci parte din echipa Anim’est!

Trimite CV-ul tău pe adresa [email protected] în perioada 1-15 octombrie și vei fi invitat la un scurt interviu. Rezultatele vor fi anunțate pe 17 octombrie.

Fiind voluntar Anim’est vei face parte dintr-o echipă îndrăgostită de animație, și, indiferent de responsabilitățile pe care le vei avea (departamentul de guest, promovare, PR, tehnic și multe altele), o să cunoști invitații speciali ai Festivalului, vei participa la toate evenimentele din cadrul Anim’est și pur și simplu vei fi parte a unuia dintre cele mai importante evenimente de film de animație din Europa.

Voluntari Animest 1

Dacă vei reuși să te evidențiezi pe parcursul festivalului, vei avea șansa să faci parte din echipa Anim’est, care, și acum, este formată din foști voluntari.

Voluntari Animest 2

Nu rata momentul, fii parte a unui festival unic atât în Moldova, cât și în România!

Voluntari Animest 3

Cea de-a patra ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est va avea loc în perioada 30 octombrie – 2 noiembrie 2014, la Chișinău, în cinematograful Odeon și Tipografia 5.

Notă: Vârsta minimă pentru a aplica pentru voluntariat în cadrul Anim’est este 18 ani.

Telegram