Red Bull Street Style 2014 / Calificari Moldova
Начало: 27/06/2014 - 18:00
Место: Havuz Delfin (vis-a-vis de Hotel Codru)
Цена: free
FACEBOOK

Arata-ne ca esti cel mai bun fotbalist de freestyle din Moldova si poti merge la finala Red Bull Street Style din Brazilia!

P-20120627-00036_HiRes JPEG 24bit RGB

2014 este cu siguranta anul “sportului rege” – fotbalul, iar Brazilia gazduieste editia de anul acesta a FIFA World Cup. Pentru ca nu aveam cum sa lasam spectacolul cu balonul rotund de-o parte, cei mai buni freestyleri din lume isi vor arata talentul in finala mondiala Red Bull Street Style, cea mai importanta competitie de gen din lume, tot in Brazilia, pe 15 noiembrie. Pana acolo insa, calea este lunga. Reprezentantul Moldovei se va decide pe 27 iunie, ora 18:00 in Parcul central Stefan cel Mare, vis-à-vis de hotel Codru. Pentru a va inscrie, trebuie sa accesati site-ul redbull.ro.

RBSS 2012

La finala mondiala, castigatorul calificarilor din Moldova va intalni alti 29 de concurenti din intreaga lume. Fiecare va incerca sa impresioneze juriul de specialitate prin cele mai spectaculoase trick-uri.

Fotbalul streetstyle este o combinatie a fotbalului clasic, pe ritmuri muzicale, folosind propriul stil si figuri originale. Regulile acestui sport care s-a dezvoltat incredibil de mult si de repede sunt simple: 3 minute, 2 jucatori si o minge. Sportivii vin fata in fata, exprimandu-si personalitatea prin diverse trick-uri facute cu mingea pe picior sau alte parti ale corpului. Un juriu de specialitate va evalua stilul concurentului, creativitatea, originalitatea si sincronizarea cu muzica. Fiecare “intlanire” are acelasi format – 30 de secunde pentru a impresiona juriul inainte de a pasa catre competitorul direct. Primii doi din fiecare grupa va inainta cu fiecare etapa, insa numai unul va fi incoronat drept campionul mondial Red Bull Street Style 2014.

Un juriu de specialitate va evalua stilul concurentului, creativitatea, originalitatea si sincronizarea cu muzica.

Anul trecut, Szymon Skalski (POL) si-a adjudecat titlul de la Red Bull Street Style World din Tokyo in fata superstarului Marcoo Materazzi (ITA). In 2012, japonezul Tokura a castigat competitia desfasurata la Lecce, in Italia. In 2010, finala mondiala a avut loc la Cape Town, in Africa de Sus, unde a si avut loc FIFA World Cup. Atunci, titlul i-a revenit lui Anders Solum, care l-a invins in final ape eroul local, Kamal Ranchod.

Red Bull Street Style este o competitie globala adresata fotbalistilor de streetstyle care stiu sa faca trick-uri cu mingea. Acesta este un sport individual care tine de creativitate si originalitate! Pentru mai multe informatii puteti vizita pagina globala redbullstreeststyle. Mai multe fotografii si imagini video sunt disponibile pe redbullcontentpool.

Telegram