Moldcell Unplugged. Supergirls Edition
Начало: 07/03/2014 - 20 : 00
Место: Leogrand Hotel & Convention Center str. Mitropolit Varlaam 77
Цена: 200 - 500 mdl
FACEBOOK

Hai în primăvară cu Moldcell Unplugged și fii gata să trăiești o experiență live de excepție pe 7 martie, în incinta Leogrand Convention Center, începând cu ora 20:00. Vom întâmpina primăvara împreună cu Geta Burlacu, Yolka Flyman și Valeria Stoica, ale căror voci extraordinare vor fi acompaniate instrumental de trupa Angry Band.

Ediţia curentă  este dedicată femeilor moderne, talentate, pline de viață și dragoste. Anume din acest motiv sunt invitați și bărbații – ca să admire femeile în toate manifestările lor cele mai frumoase. Cele trei protagoniste vor uita pentru o zi de repertoriul lor obișnuit, astfel că publicul va putea admira și aprecia calitățile lor vocale într-un concert „unplugged” cu piese internaționale magnifice, pe care interpretele le vor condimenta cu personalitatea lor irepetabilă.

Ca şi până acum, ai 2 posibilităţi de a obţine bilet.

1. Trimite SMS fără text la nr. 1113 (bilet standard cu 200 lei) sau 1114 (bilet VIP cu 400 lei).

2. Mergi la unul din magazinele Moldcell: din Shopping MallDova, de pe Al. Russo 1/1, subterana UNIC sau la Moldcell Cafe. În acest caz biletul standard costă 300 lei, biletul VIP – 500 lei.

Așa că, grăbiți-vă să procurați bilete și să prindeți locuri la cel mai sincer și provocator eveniment al primăverii!

Muzica bună reînvie cu Moldcell Unplugged.

Telegram