Kaleidoscope // Dubtil (RO) // Leparente // Maarka
Начало: 29/11/2014 - 20:00
Место: Tipografia 5, 45 V. Parcalab str.
Цена: 70 лей
FACEBOOK

Pe data de 29 noiembrie echipa Kaleidoscope continuă șirul de nopți dedicate muzicii electronice. De data aceasta evenimentul va culmina cu un invitat din România, Dubtil. De când a pășit pe scenă, artistul originar din Bacău, are un impact enorm asupra muzicii electronice underground.

Mult e de ascultat, însă puțin de spus despre un artist care preferă ca muzica să vorbească în locul lui. Dubtil este pseudonimul sub care Robert, 1/2 din NoiDoi, a ales să-și urmeze propriul drum, fără a renunța însă la munca de echipă.

Seriozitatea sa caracteristică este colorată de frecvențele muzicii pe care o produce și o mixează. Piesele sale vor putea fi ascultate în această sâmbată, atunci când ne vom întoarce încă pentru o noapte memorabilă cu itinerarii muzicale surprinzătoare și bine echilibrate.

Evenimentul va fi completat și de producători de muzică electronică autohtoni, Maarka și proiectul Leparente, un duo format din Maxim Sunbeat și Hellen Mills.

Te așteptăm la Kaleidoscope – evenimentul care aduce cultul muzicii electronice de calitate pentru un public care alege ce ascultă.

Entrance: 70 mdl

Telegram