Coffee with Rusanda & Friends
Начало: 29/11/2014 - 11:00
Место: Tucano Coffee Brasil, Alexandru cel Bun 91A
Цена: free
FACEBOOK

Sâmbătă, 29 noiembrie, între orele 11:00-20:00 te asteptăm la Coffee with Rusanda & Friends la Tucano Coffee de pe bd. Bodoni, într-o atmosferă relaxanta şi savurând o cafea şi muzică bună, pentru a descoperi împreună noua colecţie de haine inspirate din Africa a Rusandei Cojocaru, alături de brand-urile Bookletta, Vika Tonu Design, Wallethouse Romania, tânăra poetă Ianula Gioga autoarea cartii si a blogului Citeşte.Păstrează.Şopteşte şi alte surprize frumoase.

Rusanda Cojocaru vine in premiera la Chisinau cu colectia ei africana, “Confesiunile unui Baobab”- haine produse din materiale aduse din calatoriile ei in Africa, cu gentile Bookletta deja cunoscute la Chisinau si cu o echipa de prieteni foarte creativi de la Bucuresti.

“Confesiunile unui Baobab” este prima colectie vestimentara marca Rusanda, una exotica, colorata, dar totusi “wearable”, cu siluete simple si comode si cu piese care se evidentiata in special prin imprimeurile care te scot in evidenta in orice peisaj. Materialele sunt 100% African wax cotton, adica un bumbac african imprimat printr-o tehnica speciala cu parafină, aduse din călătoriile ei în 7 ţări africane: Benin, Niger, Burkina faso, Togo, Senegal, Cap Verde şi Tanzania.. Colectia include rochii, fuste, crop-tops şi genţi pentru femeile care îndrăznesc să iasă în evidenţă într-un sezon de haine negre şi gri şi brand-uri de masă.

De asemenea, veti putea vedea si gentutele Bookletta si achizitiona cadouri frumoase de Craciun pentru bookaholici.

Printre prietenii pe care îi aduce Rusanda de la Bucureşti se numără brand-urile Vika Tonu Design, Wallethouse, tânăra poetă Ianula Gioga şi alte surprize frumoase.

Vika Tonu Design a luat nastere in 2013, odata cu seria de inele ‘Dimiourgia’, dezvaluind un univers al bijuteriilor incarcate cu simbolism si alchimie. Utilizand cele patru forme de bază – triunghiul, patratul, cercul, semicercul, asociate celor patru forte primordiale – foc, pamant, apa, aer – Victoria doreste sa creeze un proces cognitiv pentru purtatorii bijuteriilor sale, oferindu-le totemuri ce amintesc subtil de elementele prezente in personalitatea fiecaruia. Maniera in care lucreaza este una minimalista, geometrica, de simplificare pana la apropierea de esenta.

Direct de la Paris si lansate in toamna acestui an şi in Romania, Wallethouse Paris isi prezinta noua colectie de portofele inovatoare: disponibil in 12 culori, portofelul Wallethouse Paris dispune de un sistem inteligent de compartimentare si o carcasa din PVC si aluminiu, care ecraneaza undele de citire ale cipului RFID. (Radio-Frequency Identification)

Ianula Gioga este tânăra autoare a cărţii de poezie “Citeşte. Păstrează. Şopteşte”, care şi-a manifestat curajul debutând cu acest proiect de suflet şi vine la Chişinău în premieră pentru a-şi prezenta volumul şi a cunoaşte tinerii iubitori de poezie de aici.

Telegram