Calendar BMWPower în colaborare cu Geta Bagheta
Telegram

Clubul BMWPower Moldova în colaborare cu Geta Bagheta a realizat primul calendar dedicat pasionaţilor de BMW din Moldova.

geta-bageta-bmw-power-3

Cîteva cuvinte despre acest proiect de la fondatorul clubului BMWPower Moldova, JD_RFTR.

Acesta este cel mai nou calendar BMWPower, realizat în colaborare cu Geta Bagheta Photography. Acesta este rezultatul muncii a câţiva oameni (puţini la număr), care vreme de câteva luni, au visat să lanseze primul calendar dedicat pasionaţilor de BMW din Moldova.

Un calendar, la care să priveşti ore în şir fără să te plictiseşti. Unul, care ţi-ar trezi sentimentul de mândrie din simplul fapt că e un produs autohton şi conţine doar imagini filmate în Moldova, aici la noi acasă! Am încercat să te surprindem cu locaţii noi, un decor original şi diferit de ce-ai văzut până acum (fără podul de la telecentru) şi cu automobile “construite” în Moldova, pe care le poţi întâlni oricând în trafic!

Ideea de a lansa un calendar s-a născut din pasiunea pentru marca bavareză, cea care a adus faţă în faţă membrii clubului BMWPower Moldova, jucăriile acestora, dar şi fotograful (atenţie, este o femeie), cunoscut sub numele de cod Geta Bagheta Din pasiune pentru BMW Geta a acceptat să facă pozele gratis, acesta fiind primul ei proiect în care nu apar fete focoase ci nişte fiare cu suspensia modificată, motoare zgomotoase şi un look răutăcios.

Trebuie să recunoaştem faptul că a fost o adevărată provocare pentru noi. Deşi la prima vedere ţi-ai putea imagina că nu e nimic mai simplu dacă ai un fotoaparat, 2-3 maşini în faţă şi puţin timp liber. Ei bine, nu este aşa. Pe lângă eforturile fiecărui dintre cei implicaţi, am încercat pe cât posibil să evităm locurile super populare din Moldova (dificilă sarcină), a trebuit să îndurăm vremea nefavorabilă, ne-am delectat şi cu probleme tehnice chiar, în timp ce Geta s-a bucurat de orele nedormite şi zile negre petrecute în faţa monitorului.

Dar a meritat fiecare clipă petrecută iar cel mai mult ne bucură rezultatul final. Sperăm foarte mult să vă placă şi vouă! Iar mai mult de atât, pentru anul viitor 2015 avem un proiect şi mai incendiar, în care vom combina frumuseţea feminină şi caracterul brutal al maşinilor cu emblema alb-albatră.

Critica este oricând binevenită. Noi ne-am învăţat lecţia şi ne dăm bine seama că avem unde ne perfecţiona, dar promitem să evoluăm şi să vă surprindem în viitorul apropiat cu un produs demn de atenţia tuturor. Câteva automobile deja ne aşteaptă.

Cu deosebit respect pentru Geta Bagheta Photography, Andrew, Eduard29, Serghei, LEX, Alex Bodean, Stas, Roma Edihanov, Gabriel Stavila, Kolea-Călăraşi, LancerOZ, Ababii Vadim, Vova HKS, dar şi tuturor membrilor BMWPower Moldova care s-au implicat activ în acest proiect.

Aşteptăm comentariile voastre pe paginile de Facebook BMWPower Moldova, Geta Bagheta Photography, sau pe forum. Cu regret, din lipsă de fonduri, numărul calendarelor tipărite a fost limitat la numai câteva zeci de unităţi, care sunt deja vândute. Însă, puteţi oricând lua legătura cu noi în cazul în care doriţi să faceţi comandă de un exemplar. Vă salut! JD_RFTR

 

geta-bageta-bmw-power-1

geta-bageta-bmw-power-2

geta-bageta-bmw-power-5

geta-bageta-bmw-power-4

Telegram