PRISPĂ LA ETAJ: Concert ARGATU @ TIPOGRAFIA 5
Начало: 20/12/2013 - 22 : 00
Место: TIPOGRAFIA 5 (УЛ. ВЛАЙКУ ПЫРКЭЛАБ, 45)
Цена: 80 леев
FACEBOOK

Vineri, 20 decembrie, la Tipografia 5 va avea loc primul concert ARGATU’ – Prispă la Etaj, eveniment organizat de echipa filmului documentar 100 DE MOVILE. Banii câștigați de pe bilete vor merge direct în producția documentarului, ale cărui filmări încep curând, în luna februarie, în co-producție cu OWH Studio.

Toți cei ce vin la concert vor apărea în titrele de la finalul filmului, în semn de mulțumire pentru susținerea proiectului!

Filmul este un road trip al muzicianului elvețian Stefan Haslebacher (Sha) prin România și Republica Moldova, cu scopul de a descoperi manifestările folclorului modern, urban. Pe lângă adeptul jazz-ului minimalist Sha, în film îi veți vedea pe hiphop-erii Subcarpați, metaliștii Negură Bunget, maestrul ethno jazz-ului Anatol Ștefăneț, maestrul bass-ului Alex Calancea, virtuosul saxofonist Alexandru Arcuș și, desigur, Argatu’.

Argatu’ este un simplu student la Medicină, originar din Fălticeni, care face muzică de 10 ani.

“Un prieten de-al lui mi-a dat câteva piese. Mi-au plăcut foarte mult, am ascultat tot albumul până la capat și mi-am dat seama că mai vreau să-l ascult o dată. Are mix-ul lui personalizat, are sampling inedit, combinații inedite”.
Bean – Subcarpați

Concertul Prispă la Etaj îi aduce pe Alexandru Arcuș și Dan Bruma în deschidere, cu un recital exclusiv. În premieră pentru Moldova, în cadrul concertului se vor vinde haine de la Urzeală, inspirate din tradiție, dar cu design urban, un trend preluat de mulți artiști din folclorul underground din România.

Echipa de producție:

Lidia Scarlat, producător
Max T. Ciorbă, regizor
Nicu Borș, director de imagine
Andrei Moraru, operator
Sergiu Sili, sunetist

Toate detaliile despre filmul 100 de Movile le puteți găsi aici
Dacă aveți paypal, tot pe acest link puteți susține financiar proiectul.

Toate noutățile despre film, muzicienii din film și peripețiile prin care trece echipa de producție le puteți urmări pe pagina de facebook

Telegram