PLAYLIST: Marinela Parlicov

Marinela Parlicov este o tânără cântăreaţă ce provine din Chişinău, iar în prezent îşi face studiile în Cluj, unde şi locuieşte. Dacă aţi avut norocul aţi putut auzi vocea ei fermecătoare la deschiderea concertului Furio Snails, în clubul Albion la concertul tinerilor muzicieni TRANSMISSION: MIDNIGHT MUSIC SESSIONS & OPEN MIC şi în alte performance-uri mai „neoficiale”.

În special pentru locals, Marinela a compus un playlist din acele piese care-i sunt cel mai apropiate. Şi chiar dacă poate pentru unii ele pot părea depresive, iar alţii se vor lăsa inspiraţi de ele, nu credem că va exista cineva care le va trece cu vederea, şi cu auzul.


“Cred că n-am înţeles niciodată pana la capăt cuvântul claustrofobie. Până-n clipa în care mi s-a propus să fac un playlist de vreo 10 piese, dintre cele mai dragi.

Mai cred că o singură inimă nu se descurcă cu medierea relaţiei dintre mine şi muzica mea şi că mi-ar mai trebui vreo 3-4, cel puţin câteodată. Am ales asta în calitate de criteriu de selecţie pt acest playlist ) asta şi toamna, de care mă molipsesc încet dar sigur de la calendar.

Et voila, eşantion reprezentativ de suflet. Şi frunze.

P.S. Bun exerciţiu. Începi să AUZI din nou piesele pe care le-ai ascultat până ţi-au amorţit timpanele. Try this at home.”

Marinela Parlicov

[mp3-jplayer tracks=”Björk – Hidden Place @ https://static.locals.md/2012/10/bjork_-_hidden_place.mp3,
Floex – Forget-Me-Not @ http://dl.soundowl.com/4ier.mp3,
Darkside – A1 @ http://dl.soundowl.com/2a0l.mp3,
Radiohead – Idioteque @ https://static.locals.md/2012/10/Radiohead-Idioteque-MP3-audiopoisk.com_.mp3,
Caribou – Leave House @ http://dl.soundowl.com/hju.mp3,
Portico Quartet – Ruins @ http://dl.soundowl.com/4iez.mp3,
Portishead – Strangers @ https://static.locals.md/2012/10/Portishead-Strangers-audiopoisk.com_.mp3,
David Lynch – Noah’s Ark @ http://dl.soundowl.com/4iev.mp3,
Tricky – Poems @ http://panblog.typepad.com/weblog/files/02poemswithterryhall.mp3,
Massive Attack vs. Burial – Paradise Circus (Vinyl Rip) @ http://trckr.hulkshare.com/hulkdl/rm5p0kr9cbu4/02_-_paradise_circus.mp3?z=0″]

Telegram