Expoziţia: 24 de ani în 24 de expresii ale solitudinii

„Într-o lume atât de agitată, viaţa de zi cu zi ne forţează să fim într-o permanentă cursă de dimineaţă până seara. Zilele se repetă. Trăim frenetic, entuziasmaţi de o forţă care ne face să trăim doar în aparenţă. Această expoziţie este o rugăminte de a ne opri din cursa permanentă în care ne ducem existenţa şi de a medita, de a asculta muzica imaginilor şi de a lăsa ca emoţia să ne copleşească şi să ne schimbe lăuntric.” (Mirona Radu)

Expoziţia cuprinde 24 de fotografii de diferite mărimi, realizate în România şi Portugalia. Tema centrală a expoziţiei este solitudinea văzută ca un element purificator şi creativ.

În perioada 26 aprilie – 10 mai 2012, Librăria din Centru din Chişinău găzduieşte expoziţia de fotografie intitulată „24 de ani în 24 de expresii ale solitudinii” a artistei românce Mirona Radu.

Mirona Radu a urmat Facultatea de Film şi Televiziune, specializarea Regie de Film şi TV, la clasa prof. Andrei Blaier şi cursurile Şcolii de Poetică Fotografică Francisc Mraz.

Autoarea va susţine un masterclass în data de 10 mai, ora 18:15 cu tema “Culoarea în fotografie” în aceeaşi locaţie, Librăria din Centru, Chişinău.

источник: ospoon.eu 

Telegram