Din culisele Proiectului „Valea Trandafirilor”. Realizările și provocările echipei Astercon
Telegram

Ești un tânăr în căutare de locuință? Vrei să-ți alegi apartamentul de vis? Atunci, cu siguranță, trebuie să mergi pe mâna unor specialiști de încredere. Pentru că ne pasă de alegerea pe care o vei face, am decis să aflăm care au fost realizările și provocările companiei de construcții din Chișinău Astercon, în cadrul complexului de succes „Valea Trandafirilor”, dar și ce ne așteaptă în alte două proiecte: Urban Residence și Alba Iulia Residence.

Spuneți-ne ce înseamnă să construiești imobile în Republica Moldova?

  • În primul rând, înseamnă să muncești cu devotament. Să creezi case în care oamenii să trăiască întreaga viață, fără să se gândească la o schimbare radicală. De fapt, încercăm să oferim clienților noștri o altă percepție asupra confortului și liniștii casnice.

Complexul „Valea Trandafirilor” a devenit un subiect destul de vizibil. Ce provocări ați întâlnit? Și ce învățați din fiecare proiect?

  • De fiecare dată, principalul scop este să construim calitativ și să le oferim clienților noștri apartamentele dorite. Marile provocări țin de partea tehnică, cum ar fi: obținerea autorizațiilor, proiectarea și darea în exploatare în termen. Ne bucurăm să vedem fericirea în ochii noilor proprietari. Cred că învățăm de fiecare dată cum să satisfacem necesitățile clienților, dar și cum să ne creștem organic reputația.

Ce aduceți nou în proiectele „Urban Residence” și „Alba Iulia Residence”?

  • Urban Residence” este un proiect imobiliar din Chișinău, cu apartamente în Buiucani, perfect adaptat stilului de viață activ și de calitate. Este un complex gândit să ofere viitorilor proprietari dinamism, îmbinat perfect în cadrul modern al cartierului. Acest lucru este completat de accesul ușor la toate facilitățile de interes din sectorul Buiucani, precum infrastructura foarte diversă caracterizată prin școli, grădinițe, farmacii, supermarket, variate linii de transport. Totodată, am mers pe posibilitatea de a concepe diferite scheme ale apartamentelor, în forme diverse, potrivite pentru orice gust. „Alba Iulia Residence” a fost proiectat și gândit pentru confortul clienților.

Ambele complexuri rezidențiale sunt concepute într-un stil arhitectural deosebit, cu accent pe funcționalitate și estetic. În egală măsură, în construcția ambelor clădiri s-a ținut cont de cele mai înalte standarde de calitate ale izolării fonice și termice, astfel încât să te bucuri de liniște propriei locuințe și scapi de grija facturilor mari la agentul termic.

Și de această dată, clienții noștri se vor bucura de prezența apei potabile purificate, grație sistemului integrat de filtrare, pe care îl implementăm cu succes, printre primii pe piață.

Bineînțeles, nu putem trece cu vederea posibilitățile de achitare, pe care le negociem cu clienții noștri, care pot apela la achitarea prin creditare sau la achitarea completă. Ținem cont de posibilitățile tale!

De ce un potențial client ar trebui să aleagă compania de construcții Astercon?

  • Încercăm prin intermediul proiectelor noastre să redefinim conceptul de clădiri rezidențiale, să le demonstrăm celor care ne aleg că banii lor sunt investiți corect și sigur. Locuințele Astercon sunt, cu adevărat, un brand, în care se îmbină calitatea și atenția față de detalii.

Experiența unor astfel de companii de construcție precum este Astercon ne demonstrează că și, pe o piață de imobiliare mică și riscantă, este loc de încredere și siguranță pentru fiecare client care vrea să achiziționeze o locuință durabilă.

Telegram