Tendință marca ARIDON: Customize your DENIM!
Telegram

Denimul cu aplicații pictate este, cu siguranță, cea mai tare tendință din ultimele sezoane. Fashionistele din întreaga lume optează cu încredere pentru aceste piese unice, perfecte pentru a fi purtate, mai ales în sezonul estival. Culorile aprinse și desenele îndrăznețe au devenit un must-have în rândurile tinerilor și nu doar.

„Customize your Denim” este o campanie marca ARIDON care a devenit deja o tradiție. Pentru că în primăvara anului 2017, această campanie a stârnit un interes enorm, în acest sezon „Customize your Denim” revine și este absolut GRATUIT. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi articolul preferat din denim, designul care vrei să fie aplicat pe acesta și în scurt timp te vei bucura de cea mai în vogă personalizare. Mai mult, acum beneficiezi și de o super ofertă, până la 50% reducere la articole selecționate din denim.

Denimul este pictat manual cu vopsea textilă specială, nu se deteriorează la spălat sau călcat. Produsele sunt unicate, orice mărime și orice imagine se poate picta la comandă în rețeaua de magazine ARIDON de pe str. Arborilor 21(Shopping Malldova) etaj 3 și str. Kiev 16/1. Programul de lucru al pictorilor este afișat în magazinele mentionate.

Campania este deja în plină desfășurare, așa că nu mai sta pe gânduri! Grăbește-te să faci senzații în acest sezon cu piese din denim, personalizate!

Telegram