Garage48 va colabora cu Rockit Moldova 2018 și revine în Moldova în Aprilie cu un megahackathon international
Telegram

Am ales patru subiecte importante în lume și care ne pasionează, am invitat o echipă de experți din Estonia și Moldova cât și influenceri să ni se alăture, iar partenerii noștri vin cu premii pentru care vei vrea să participi la eveniment!

Cele patru subiecte ale hackathonului sunt:

  1. FinTech
  2. Telecom
  3. Healthtech
  4. Industrii creative

Fintech: Folosind software și tehnologii moderne în perioada în care băncile își deschid API-urile și oamenii devin din ce în ce mai exigenți și conștienți de tranzacțiile financiare, este într-adevăr momentul cel mai potrivit pentru a contribui la acest domeniu cu o aplicație la fel de reușită ca și Transferwise, Revolut sau Coinbase

Telecom: Ce ar putea provoca jucătorii mari care au funcționat pe piață de zeci de ani? Sau cum s-ar putea adăuga capabilități de telecomunicații aplicațiilor și serviciilor existente? Există ceva în lumea AI, IoT, AR / VR, Bot-uri, de care industria Telecom ar putea beneficia?

Healthtech: Indiferent de cât de dezvoltate este lumea exterioară, trebuie să ne avem grijă de sănătatea noastră mereu. De aceea, este important să existe soluții care facilitează livrarea, plata și / sau consumul de servicii de îngrijire, odată cu capacitatea de a spori dezvoltarea și comercializarea medicamentelor de calitate. Cum pot fi abordate problemele de confidențialitate, utilizate cât mai bine datele și chiar să fie dezvoltat un sistem scalabil la nivel global?

Industrii Creative: Aici chiar nu există limite. Ecosistemul industriilor creative este alcătuit din cele evidente – cum ar fi muzica, arhitectura, designul și filmul – dar și jocuri video, edituri, muzee și chiar culinarie și educație. Acum adăugați date, tehnologii noi și o dimensiune globală pentru acestea, și ajungeți la ceva cum ar fi Spotify sau Yummmly.

Este vreunul din aceste subiecte interesant pentru tine? Ai o idee care are nevoie de un pic de îndrumare, o a doua opinie sau membri ai echipei care să te ajute să o dezvolți? Înregistrează-te acum, împărtășește-ți ideea pe evenimentul Facebook și pregătește-te pentru weekend-ul marca Garage48!

Dacă nu ai o idee pe care ai dori să o dezvolți într-un prototip, dar ești calificați în domeniul ingineriei, dezvoltării de software, design, marketing sau management de proiect, înregistrează-te și îți găsești o echipă la eveniment!

Alăturați-vă evenimentului pe Facebook pentru a urmări actualizările.

Rezervează-ți locul la eveniment aici.

Garage48 Hackathon va avea loc pe 27-29 Aprilie la Tekwill. Evenimentul este organizat de Garage48 și CIVITTA Moldova cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei prin Fondul de Dezvoltare și Ajutor Umanitar. Evenimentul este susținut de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (SIDA) în cadrul Proiectului “Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”

Telegram