Vino vineri la Seedstars Chișinău 2017 și cunoaște cele mai promițătoare startupuri din Moldova
Telegram

Vineri, 8 septembrie, începând cu ora 17.00, entuziaștii și pasionații de tehnologii și antreprenoriat tech sunt așteptați la Seedstars Chișinău 2017, competiția antreprenorială care aduce în scenă 10 cele mai promițătoare startupuri din Moldova. Evenimentul se va desfășura Tekwill (str. Studenților 9/11), participarea este gratuită și este posibilă în baza înregistrării prealabile aici.

Învingătorul competiției va reprezenta Moldova la Seedstars Summit (Elveția), unde echipe din lumea întreagă vor concura pentru premiul mare – 1 milion de dolari investiții de capital.

Participanții Seedstars Chișinău vor avea la dispoziție câte 5 minute pentru a-și prezenta ideile și a convinge juriul de potențialul acestora. Competiția va fi una intensă, ediția curentă aducând împreună echipe puternice și idei inovatoare. Pentru a vă intriga, vă prezentăm mai jos, foarte succint, soluțiile echipelor și vă sugerăm să vă rezervați un loc în fața scenei:

# Alpentouch vine cu soluție complexă care ridică comunicarea dintre hoteluri și oaspeții acestora la un nivel absolut nou.

# Anabot este un chatbot menit să ajute utilizatorii să aibă grijă de sănătatea și starea lor psihologică.

# BabyMoon — Sistemele Smart pentru purtatul bebelușilor (sling-urile) de la BabyMoon permit părinților să comunice cu medicul copilului lor, să prevină bolile și să-și optimizeze parenting-ul.

# BookVoyager e o soluție pentru cititorii ”înrăiți” care îi ajută să-și găsească cărțile prin intermediul unui motor de căutare care le înțelege preferințele.

# Codifun furnizează o soluție online & offline care îi ajută pe tineri să învețe programare prin intermediul jocurilor de calculator.

# ENVERACE este un instrument inteligent de recrutare care identifică candidații optimi pentru joburile din domeniul protecției mediului ambiant.

# IDOMUS livrează un instrument inteligent pentru gestionarea locuinței și a oficiului, facând conceptul de ”smart home” accesibil pentru majoritatea familiilor și întreprinderilor mici și mijlocii.

# Lockstache – soluție sigură de gestionare a accesului la resurse partajate, cum ar fi case de locuit sau oficii, spații de depozitare, mașini și orice altceva care necesită un mod fiabil și ușor de a fi utilizat și accesat.

# Shelfalytics – furnizează un raft inteligent care oferă informația online, 24/7, pentru producător sau distribuitor despre ce se întâmplă cu raftul.

# Wainapp e un instrument inteligent pentru shopping. Analizează dispoziția și comportamentul utilizatorului și sugerează oferte și activități ținând cont de acestea.

Vă așteptăm vineri să îi cunoașteți mai bine pe cei care stau în spatele acestor nume și soluții. Vă promitem că o să aveți parte de multe descoperiri neașteptate, discuții interesante, speech-uri motivante și multe, multe conexiuni bune.

Seedstars Chişinău este organizat Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”. Partener al evenimentului: Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO). Parteneri media: Agora, Diez, eco.md, Realitatealive.md și CTC Mega.

Seedstars World călătorește anual în peste 65 de țări cu scopul de a identifica cei mai buni antreprenori ce sunt la etapa inițială de finanțare și de a le oferi acestora oportunitatea de a câștiga premii în valoare de până la 1 milion de dolari, dar și posibilitatea de a se conecta la rețeaua de investitori și mentori din întreaga lume. Având stabilite parteneriate durabile la nivel internațional cu instituții precum BBVA, Merck, Enel, Trecc and Standard Bank, Seedstars World este în căutarea unor startupuri inteligente, capabile să ofere soluții pentru problemele regionale, să dezvolte produse profitabile pentru piața mondială și să susțină, în același timp, afacerile regionale și creșterea economică.

Telegram