Un nou street art în Soroca: covor tradițional moldovenesc pe străzile localității
Telegram

În orașul Soroca de la Nordul Moldovei a apărut un nou street art – covor tradițional moldovenesc pe străzile localității.

De curând, internauții au publicat informații despre noua pictură urbană din Soroca, care a colorat și a înviorat străzile orașului. Pictura reprezintă covoare tradiționale moldovenești așternute pe trotuar, care îndrumă trecătorii spre trecerile de pietoni.

Atât locuitorii orașului Soroca, cât și cei din alte regiuni alte Moldovei, precum și cei de peste Prut au apreciat această inițiativă artistică.

„Am fost şi eu la Soroca, acum 6 ani. Frumos orăşel, cu un parc foarte fain şi o cetate cel puţin impresionantă. Nici turnul de la intrarea în oraş nu e de lepădat, mai ales că se vede Nistrul în toată splendoarea sa, dar şi o porţiune din Ucraina, ţara vecină Republicii Moldova. E şi un muzeu al satului românesc în Soroca, la fel de frumos. Şi acum văd că au dat culoare trotuarelor. Alo, primăria Galaţi, se vede? ”, și-a exprimat părerea pe Facebook Florin Răvdan, reporterul de la „Viața liberă”, Galați.

Iată cum arată străzile din Soroca acum:

 

 

Sursă foto: Facebook/Ludmila Talmazan

Telegram