Tîrgul “Family Winter Gifts” ( II-a editia )
Начало: 17/12/2017 - 10.00
Место: bd. Moscova 17/3.
Цена: free admission
FACEBOOK

Curind…foarte rapid se apropie cel mai asteptat sezon, iarna, cele mai dorite sarbatori. Deaceea am decis sa va venim in ajutor cu alegerea cadourilor si a cumparaturilor in ajunul sarbatorilor.
Revine editie a doua a Tirgului “Family Winter Gifts”
Aici vor fi expuse doar lucruri de IARNA pentru intreaga FAMILIE. Cadouri, lucrari Hand-Made, accesorii, haine si tot ce pate fi primit ca cadou.
Prioritate vor avea fetele cu lucrari hand-made, cu cadouri si lucruri noi, asa cred ca ne va fi alegerea mai frumoasa. Vom avea si un perimetru separat si pentru fetele care sunt dornice sa vina sa isi expuna haine si accesorii pentru intreaga familie. Doar ca atentie:
– Doar lucruri de iarna, de dorit lucruri noi, sau din cele care au o stare perfecta si pot fi expuse ca cadou.

Tirgul va avea loc pe data de 17 Decembrie, duminica, intre orele 10:00-16:00, iar ca locatie va fi minunatul restaurant, Golden Lion, Green Holl( sala mare) adresa bd. Moscova 17/3.

Pentru cumpărători intrarea este GRATUITA.

Mai multe detalii despre efectuarea platii, le puteti obtine de la Lilia Chi 069114422, sau ne puteti scrie, pe facebook.
Nr meu este 069376375, pentru orice eventualitate. Toate detaliile, orice info o veti primi cu drag.
Fetelor, efectuarea platii, va fi posibila din data de 20 Noiembrie, luni, incepind cu ora 8-30, in centru, intersectia M.Eminescu cu Stefan cel Mare, mai multe detalii le aflati la Lilia Chi telefonul 069114422.

Telegram