Studenții de la IT sunt invitați la o nouă ediție ICT Career Orientation
Telegram

ICT Career Orientation revine cu o nouă ediție. Pe 12 octombrie tinerii care studiază specialități în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor sunt invitați să profite din plin de lecții valoroase oferite de cele mai importante companii IT din Moldova.

Evenimentul va avea loc în incinta Tekwill (str. Studenţilor 9/11), cu începere de la ora 9.00. Agenda detaliată a evenimentului poate fi accesată aici. Ediția curentă se va desfășura pe două direcții: sesiuni de orientare în carieră și workshopuri și ICT Job Shop, în cadrul căruia veți putea discuta cu potențialii angajatori și afla care sunt condiţiile de angajare, ofertele de muncă şi oportunitățile de stagiere.

La ICT Career Orientation aflați chiar de la companiile IT care sunt cele mai solicitate direcţii de carieră și cele mai actuale tendințe, dar și ce trebuie să întreprindeți pentru un start de nota 10. Endava, Pentalog, Allied Testing, Ellation, Amdaris, Inther Software Development, Orange Moldova, Tacit Knowledge, Noction, FFW Moldova, Moldcell, Matrix, Salt Edge vin la eveniment cu sesiuni pe subiecte de actualitate maximă, recomandări, oportunități și intenția fermă de a vă ajuta să creșteți în domeniul IT.

Beneficiați de un transfer efectiv de experiență și multe sfaturi privind resursele pe care puteți să le accesați pentru a face față cerințelor de pe piața muncii. Sesiunile vor fi în limbile română, rusă, engleză și vor fi moderate de profesioniști IT cu experiență.

Evenimentul este gratuit și deschis pentru toți tinerii care sunt interesați de oportunitatea unei cariere sau perspective de creștere în domeniul IT. Pentru a asigura o experiență de participare cât mai reușită, organizatorii roagă doritorii să se înregistreze din timp aici.

ICT Career Orientation este organizat de către Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului “Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”. Partener al evenimentului: Universitatea Tehnică a Moldovei. Parteneri media: Agora, Diez, Locals, Unimedia.

Evenimentul este organizat anual începând cu 2010 și are drept scop motivarea şi ghidarea tinerilor spre cunoaşterea şi valorificarea oportunităţilor de angajare, dezvoltare și avansare profesională în domeniul TIC. Pentru mai multe detalii sau precizări, nu ezitați să contactați organizatorii la [email protected].

Telegram