Stefan Esanu – Work in Progress
Начало: 27/07/2017 - 19:00
Место: iHUB Chisinau, 31 August 1989 Street, No. 78
Цена: free
FACEBOOK

Ştefan Eşanu, artistul care în Noiembrie 2015 a relizat expoziția-ironie MĂD IN MOLDOVA — prin care a reinterpretat idolii și valorile moldovenilor, iar în Februarie 2017 a explodat arena artei naţionale cu expoziţia La Datorie, reprezentând miliardul sustras din sistemul bancar, revine cu un nou show artistic, intitulat “Work in Progress”.

Expoziţia „Work in Progress” reînvie în arta moldovenească Avangarda, oferind o multitudine de lucrări din diferite serii și stiluri, aratând de fapt, că pentru el procesul, actul creaţiei, acea luptă veşnică dintre dorinţe şi idei prevalează asupra rezultatului final. Lucrările artistului relevă un exemplu de curaj și optimism, reușind să-și adjudece locuri în multiple curente artistice, de la Pop Art, Suprarealism, Primitivism, până la Expresiniosm, fără a pierde din măiestrie şi estetică.

Pentru Eşanu, societatea este într-o perpetuă construcţie, iar cultura a fost, este şi va mereu în şantier. Autorul ne îndeamnă să contemplăm propriul caracter, să ne uităm în oglindă şi să nu ne judecăm, pentru că noi suntem work in progress, şi asta deja este bine.

Expoziţia va fi găzduită de centrul de inovaţii IHUB Chişinău, situat pe adresa 31 august 1989, 78, şi îşi va deschide uşile pe 27 iulie, la orele 19:00.

Locurile la expoziție sunt limitate, de aceea, rugăm pe cei interesați să se înregistreze la: http://bit.ly/2sCs7wu

Telegram