POT Music: Câștigătorii primei semifinale sunt tinerii din trupa The Glimpse
Telegram

Cea dintâi semifinală a concursului POT Music a avut loc duminică, 12 martie. Cele patru trupe care au concurat pentru locul de frunte sunt Spectrum, Sillage și The Glimpse din Chișinău și Fobos din Drochia.

Trupa care a câștigat cea dintâi semifinală este The Glimpse, cu membrii: Sasha Glimpse (chitară/vocal), Alex Michalis (tobe) și Pavel Malishev (bass/vocal).

Din juriul concursului au făcut parte Ciobanu Andrei, manager Uptown Cafe și membru al trupei „Winona Riders”, Sveatoslav Starush, chitarist în Formația „Zdob și Zdub” și Gabriel Andronic, membru al formației „Mozambic Filamonique” și „FurioSnails”. De asemenea, publicul a avut ocazia să voteze două trupe pe care loe preferă cel mai mult, alegerea celor din sală având o valoare de 25% din rezultatul final.

Iată o secvență din cadrul repetiției trupei:

În cea de-a două semifinală, pe data de 19 martie, vor evolua: Heyahowa (Chișinău); Delta pe obraz (Călărași); Clapa (Chișinău); Hi, Mum (Comrat). Intrarea la concerte este liberă. Prestațiile au loc în incinta clubului City, str. 31 August 1989, la ora 17:00.

Telegram