Participă la TechEconomy – ziua a doua de Chisinau Startup Week și află care sunt trendurile tehnologice în 2018
Telegram

Vrem ca și Moldova să ajungă pe harta digitală a economiei mondiale, din acest motiv, evenimentul TechEconomy vine cu o serie de ateliere și sesiuni moderate de reprezentanți ai Guvernului, manageri ai unor importante corporații, parteneri de dezvoltare, reprezentanți ai sectorului privat și alte părți interesate în intensificarea utilizării tehnologiilor informaționale și comunicațiilor (TIC) pentru a crește competitivitatea următoarelor sectoare: sănătate, modă, inginerie, educație, finanțe și industria creativă.

Pe 7 noiembrie, la Tekwill, sunt planificate următoarele activități:

14:30 – 14:45 „Lucruri din viitor: o cronologie a viitorului tehnologiei”
Invitat: Stefan Koritar, Transilvania Tech Valley startup man. Entrepreneur in Residence at Cachette Capital Management.

14:45 – 15:00 „Trenduri tehnologice ce vor domina anul 2018”
Invitat: Rumen Iliev, Partner at LAUNCHub Ventures

15:00 – 16:00 Panel: „Importanța inovațiilor tehnologice în sectoarele economice”
Invitat: Ana Chirita, Director Executiv, ATIC

În intervalul orelor 17:00 – 19:00, vor avea loc șase ateliere de lucru. Vedeți mai jos denumirea atelierului și numele invitatului care va modera sesiunea.

Participarea este gratuită. Înregistrează-te: aici
Urmărește noutățile evenimentului pe pagina de facebook: aici

Chisinau Startup Week este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC”.

Telegram