Olesea Nespeac la „Uite Cine Dansează” a obținut prima notă de 10 din concurs
Telegram

Coregrafa din Moldova Olesea Nespeac, în echipă cu actorul de teatru Marius Manole, au dansat Disco la concursul „Uite Cine Dansează”, luni seara, 13 martie.

Echipa a obținut prima nota de 10 oferită în concurs de către membrul juriului Andreea Marin. Moldoveanca Olesea Nespeac a rămas încântată de performanța de succes din acea seară, exprimându-și recunoștința pe pagina sa de socializare.

„Am fost Disco! Mulțumim Juriului pentru apreciere! Mulțumim Publicului că ați fost alături și ați votat! Dansul abea începe! Doar înainte! Vă pupăm!”

„Andreea Marin, Vă Mulțumesc din tot sufletul pentru că ne-ați apreciat cu prima în istoria emisiunii #uitecinedansează nota 10! E o adevărată apreciere! Suntem puși acuma să muncim cât mai tare, căci vreau aceste emoții să le mai trăiesc de multe ori! Fraților, să știți că orice muncă neapărat va fi apreciată! Munciți cu adevărat și atingeți scopurile și visurile voastre! V-am pupat!”

Mihai Petre a recunoscut către Marius Manole: „Ai fost fantastic!”. „A avut alături de el o parteneră superbă și talentată”, menționează Pro TV România.

„Suntem bucuroși ca ne-am plasat pe locul 1 dupa părerea juriului, doar că aici abia se incepe munca cea mai grea. Să-i convingem că suntem buni, asta e cel mai important! Vă pupam și vă mulțumim că sunteți alături și votați.”

Iată cum au evoluat Olesea Nespeac și Marius Manole. (1:55:00)

Telegram