“MON TALK” cu Natalia Morari
Начало: 23/01/2017 - 13:00
Место: Propaganda Café, str. A. Șciusev 70
Цена: free
FACEBOOK

Fie că ești antreprenor fashion, freelancer, manager, student sau tânăr designer vestimentar te invităm luni, 23 ianuarie la un nou „MON TALK” cu Natalia Morari. Început planificat ora 13:00, locația Propaganda Cafe (Alexei Șciusev, 70).

Un eveniment organizat pentru a inspira și încuraja specialiștii și viitorii profesioniști din domeniul industriei ușoare și modei prin dezvoltare personală cu invitați speciali din afara industriei pentru a face transferul de bune practici din diverse sectoare.

Gazda acestui eveniment din programul lunar este Olesea Fortuna, presedinte GEN Moldova – Reteaua Globală a Antreprenoriatului. Invitatul special al evenimentului, keynote speaker: Natalia Morari, realizatoarea emisiunii Interpol, Politica, antreprenoare.

În cadrul unui prânz neformal și interactiv vom discuta despre un subiect important pentru orice profesionist care dorește să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale – Capacitatea de a prioritiza și a avea curajul de a spune NU.

AGENDA

13.00-13:10 Sosirea participanților și comandă prânz

13.10-13.20 Prezentarea conceptului evenimentul, a invitatului special și a temei

13.20-13.40 Discursul invitatului special

13:40-14.00 Întrebări și răspunsuri. Concluzii și feedback.

14.00-14.30 Networking

Intrarea la acest eveniment este liberă. Se achită doar consumația.

Pentru participare, vă rugăm să completați acest formular: https://goo.gl/forms/thPaX6QraJiJMoUe2

Evenimentul este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse și Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), cu suportul Proiectului de Competitivitate al USAID.

Telegram