Lucrezi intens asupra dezvoltării unui startup? Prezintă investitorilor produsul tău la Startup Battlefield
Telegram

Startup Battlefield – a patra zi a evenimentului Chisinau Startup Week este în întregime dedicată promovării startupurilor din Moldova. Această zi abundă în activități pregătite anume pentru startupurile care vor să beneficieze de expunere și de întâlniri cu investitori.

Pe 9 noiembrie, Tekwill va găzdui 3 evenimente definitorii pentru startupurile din Moldova: Booth Fair, sesiuni „unu la unu” cu investitorii și participarea gratuită la IT Networking Event.

La Booth Fair fiecare startup va avea parte de un stand expozițional cu pliante, broșuri, bannere, autocolante și orice alte materiale promoționale. Participanții vor avea șansa să povestească despre menirea produsului și să împărtășească cât de bun e. Cele 20 de startupuri care se vor înscrie la Booth Fair vor beneficia de o sesiune individuală de 30 de minute cu doi investitori la alegerea lor, să explice modelul lor de afaceri și să-și prezinte prototipurile. IT Networking Event e o platformă de comunicare a oamenilor din industrie, construire a relațiilor de perspectivă și împărtășire a experienței într-o atmosferă prietenoasă și informală.

Beneficiile participării în calitate de startup la Startup Battlefield:

  • o zi întreagă de participare la târgul de startupuri și obținerea vizibilității din partea mass-media;
  • cunoașterea a 20 de investitori;
  • întâlniri „unu la unu” cu 2 investitori la alegere;
  • participare gratuită la cel mai mare eveniment IT Networking gratuit cu posibilitatea de a întâlni un viitor partener de afacere, coechipier sau prieten!
  • prezentarea startupului unui public divers (mass-media, vizitatori, investitori, reprezentanți ai guvernului)
  • o rețea valoroasă de contacte.

Orarul activităților de pe 9 noiembrie:
Booth Fair – 10:00 – 17:00
Sesiunile cu investitori: 11:00 – 14:00
IT Networking event: 18:00 – 20:00

Urmărește pagina evenimentului pentru a fi la curent cu ultimele noutăți: aici
Pentru înregistrarea startupului la eveniment, completează acest formular

Chisinau Startup Week este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC”. Parteneri ai evenimentului: Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) in Moldova, iHUB Chișinău, MIEPO, Starnet și Simpals.

Telegram