Înscrie-te la runda locală EBEC 2017—o competiție pentru adevărați ingineri
Telegram

Ești un student UTM pasionat de inginerie și prototipare? Ai gândire analitică bine dezvoltată? Știi cum să dirijezi o echipă? În acest caz, BEST Chișinău te invită să participi la runda locală a EBEC 2017 (European BEST Engineering Competition)—unul din cele mai mari evenimente europene destinate studenților-ingineri.

Runda locală a EBEC 2017 se va desfășura în perioada 4 – 5 martie și va cuprinde două probe paralele: Case Study și Team Design, pentru care sunt alocate 7 ore de lucru, urmate de prezentarea rezultatelor.

În cadrul probei Case Study vei avea de propus o soluție inginerească pentru o problemă socială, culturală sau economică.

La proba Team Design vei face un dispozitiv care va soluționa o problemă habituală utilizând materiale neconvenționale—carton, masă plastică, lemn sau diverse mecanisme vechi.

Prin cele mai ingenioase idei la Case Study din edițiile precedente se numără proiectul de reamenajare a Pieții Centrale din Chișinău, iar una din cele mai creative invenții la Team Desing a fost construcția unui gramofon alcătuit dintr-un motoraș, sârmă și bucăți de scotch.

Te-a interesat una dintre aceste probe? Aplică pe Best-chisinau.org și ai șansa să ajungi în marea finală care se va desfășura în perioada 6 – 10 aprilie în Brno, Cehia, unde vei demonstra tuturor inginerul din tine.

Pentru mai multe detalii, accesează pagina evenimentului sau pagina de Facebook BEST Chișinău.

Partenerii evenimentului: Stefanini, Matrix, Student Adventure, Teatrul Național „Eugene Ionesco”, Teatrul Ginta Latină, Minitipograph, ILVI-Pac, Vertigo, Kaufland, StarNet și AXA Management Consulting.

Eveniment susținut de Universitatea Tehnică a Moldovei și Tekwill în cadrul Proiectului “Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC” susținut de către USAID și Sida.

*BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei din anul 2007 și are drept misiune dezvoltarea studenților.

Telegram

Что ещё почитать: