Fashion on Air Webinar
Начало: 28/07/2017 - 18:00
Место: ZIPhouse, str. Studenților 9/19
Цена: -
FACEBOOK

Seria evenimentelor online Fashion on Air continuă, iar tema webinar-ului din această lună este “Selling Online Sustainably”.
Vineri, 28 iulie, de la ora 18.00, invităm toți curioșii și doritorii de a cunoaște domeniul de vânzări online la ZIPhouse, unde ne vom intâlni online cu Anastasia Miron, cofondatoarea platformei GlobeIn – serviciu de abonament lunar, precum și o piață online de produse artizanale de la meseriașii de pe întregul glob!

Născută în Moldova, crescută în Italia, adeptă a culturii sociale din Statele Unite și evanghelist inovator – Anastasia Miron este cunoscută pentru energia sa molipsitoare, atitudinea ”can-do” și pasiunea de a împuternici persoanele și comunitățile sub-privilegiate. În calitate de co-fondator al GlobeIn și TEKEDU, a lucrat pentru îmbunătățirea accesului tehnologic și a alfabetizării pentru a spori oportunitatea în piețele din ce în ce mai digitale de astăzi. Anastasia a trăit și a călătorit în cele mai îndepărtate zone din America de Sud, Asia Centrală, India, Africa și Rusia, unde s-a întâlnit cu meșteșugarii locali pentru a-i informa și învăța cum să-și vândă produsele pe platforma GlobeIn. Și-a înființat, de asemenea, propria echipă uimitoare de tehnicieni și inovatori sociali în sediul GlobeIn din Silicon Valley.

Ești gata să descoperi lumea antreprenoriatului online durabil? Atunci pregătește-ți lista de intrebări și ne întâlnim vineri la ZIPhouse 😉

Accesul la webinar este liberă!
#ZIPevents #FashionOnAir

”Fashion on Air” își propune de a spori înțelegerea tendințelor în fashion prin comunicarea on-line cu experții internaționali din industrie și discuții publice despre modele de afacere, colaborarea cu consumatorii, tehnologii.

Telegram