10+ cadouri de Revelion pe care să le cumperi în ultimul moment
Telegram

Au rămas doar câteva zile până la petrecerea de Anul Nou, iar dacă ai amânat până acum alegerea cadourilor de Revelion, Locals îți propune 10+ opțiuni pe care să le găsești în Chișinău în ultimul moment.

Ciocolată handmade

 

Poți îndulci persoanele dragi cu ciocolata raw vegană de la tidbit.md, potrivită pentru diabetici, întrucât nu conține zahăr. De asemenea, optează și pentru Cafelini, care creează dulciuri din ciocaltă albă, neagră și cea cu lapte.

Buchete gastronomice

 

Mint Fruits oferă compoziții atât din fructe, cât și din alte produse gastronomice, precum sunt dulciurile sau cârnățeii cu ardei iuți. Astfel poți înlocui creativ un buchet de flori.

Ciorapi cu imprimeuri originale

 

Ciorapii rămân a fi cea mai practică opțiune pentru un cadou simbolic cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în special atunci când au imprimeuri amuzante și deosebite. Asemenea ciorapi poți găsi la Milo Mania sau Funny Socks.

Bijuterii de argint

 

Poți găsi bijuterii de argint, fine și deosebite la Squama Store și la Island Soul Moldova.

Bijuterii din lemn

 

Solo Wood creaază accesorii din lemn, ce redau textura naturală a meterialului, în diverse forme și nuanțe.

Ciorapi de Crăciun de la „Ramuri”

 

Ciorapii de Crăciun creați de designerii de la Ramuri reprezintă un cadou autentic și simbolic sărtărilor de iarnă. Ei pot fi cumpărați la August Store.

Bijuterii „geometrice”

 

Designerul Vika Tonu creează bijuterii inspirate din figuri geometrice. Asemenea cadou este potrivit celor preferă lucrurile fine, minimaliste și neordinare. Lucrările designerului pot fi găsite la August Store.

Lenjerie handmade

Un cadou sexy poate fi găsit la creatorea de lenjerie handmade Stela Vitsu. De asemenea, aici poți descoperi și alți designeri autohtoni, pentru o gamă vastă de lenjerie made in Moldova.

Accesorii din piele

 

Maverick creează accesorii din piele, printre care genți, rucsacuri, portmonee, curelușe pentru ceas și curele.

Set-cadou handmade

 

Alege un set handmade creat de Trommingou sau jucării de brad din lemn și felicitări din lemn la ei pe pagină.

Căciuli împletite

Un cadou util și călduros pentru iarna rece este o căciulă împletită din lână de la Merino Room.

Geantă de tip „banană”

Geanta de tip „banană” este un accesoriu unisex, stilat și util, potrivit pentru a păstra cele mai importante lucruri în siguranță. Asemenea geantă handmade o poți găsi la Banan.md.

Descoperă și alte opțiuni de cadouri pentru Revelion aici.

Telegram