Subterfugiu – un proiect video sociocultural și ambițios ce te va dezvolta
Telegram

Subterfugiu este un ansamblu de imagini care vorbesc, transmit, împărtăşesc idei şi sentimente sau pur şi simplu au rol de relaxare.

De fapt, Subterfugiu este denumirea unui proiect ambițios, care își propune să scoată în evidență frumusețea emoțiilor prin intermediul unor vlogguri, filmate cu suflet și cu oameni frumoși. Aceștoa din urmă trăiesc într-o lume plină de schimbare, acumulând un grad înalt de adaptare și curaj, legat în mare măsură de motivare.

Proiectul este un act sociocultural, ce duce în sine un mesaj arhiputernic. Prin intermediul acestei aplicații se transmite o adresare foarte clară unui segment de public bine delimitat. Proiectul este în esență o formă de televiziune web – Video blog sau vlog.

„Omul a pierdut echilibrul în viață, ceea ce i-a afectat sănătatea mintală. Când se vorbește despre sănătatea mintală, vrem-nu vrem ne gândim la boala mintală, iar cei mai mulți dintre noi își închipuie că știu ce înseamnă a fi bolnav mintal, neacceptând, totuși, că pe fiecare din noi, la un moment dat în viață, ne paște pericolul unei tulburări sau maladii psihice, fie că e vorba de anxietate sau depresie. Sănătatea mintală este o realitate pe cât de umbrită și tabuizată, pe atât de crudă și actuală”, scriu inițiatorii proiectului Eugeniu Babin și Maxim Gherman pe pagina Subterfugiu pe Guvern24.

Scopul aplicației precizează promovarea următoarelor valori și caracteristici, în ceea ce priveşte:
– Capacitatea de a te bucura de viaţă
– Auto-actualizarea
– Echilibrul
– Flexibilitatea
– Rezilienţa

Publicul-țintă al proiectului sunt tinerii, care trec prin „perioada „cu cea mai mare energie şi abundenţă, cu cele mai multe contradicţii şi cel mai mult stres”, dar din care țâșnește creativitatea și emoțiile.

Subterfugiu are nevoie să susținerea ta, iată de ce te invităm să accesezi pagina Guvern24, dar și pagina de Facebook a proiectului pentru a afla mai multe detalii, pentru a vedea dorința tinerilor de a face ceva nou și schimbător pentru societatea noastră.

Telegram