Shopping MallDova a organizat o sărbătoare de poveste pentru toate femeile, de 8 Martie
Telegram

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Centrul Comercial Shopping MallDova a invitat doamnele și domnișoarele să savureze metamorfoza primăverii, să se bucure de multitudinea de surprize și cadouri oferite cu drag, să petreacă vesel și frumos sărbătoarea lor, a femeilor.

shopping mall dova 8 martie (29)

 

Shopping MallDova a dăruit flori vizitatoarelor care au ales să vină în această zi la centrul comercial.

Metamorfoza a continuat cu participarea la un master class de confecționare a coronițelor din flori, pentru a fi deosebit de gingașe și feminine.

shopping mall dova 8 martie (6)

 

circle (2)„Este pentru prima dată când încerc să confecționez o coroniță din flori. Am venit cu fetița mea de 5 ani și privește cu ochii plini de curiozitate. La Shopping MallDova îmi place spiritul de sărbătoare, felul în care s-a organizat, întrucât toate detaliile au fost bine puse la punct. Tuturor femeilor le doresc să fie frumoase, sănătoase, fericite, împlinite și iubite”, și-a împărtășit impresiile Aliona.

 

circle (4)„Astăzi creez o coroniță de primăvară, o compoziție florală și este pentru prima dată când încerc așa ceva, dar e o experiență inedită care trezește sufletul la viață. Am mai multe fiice și coronița va fi un cadou pentru ele. Mi-a plăcut evenimentul, deoarece este de fiecare dată ceva nou, irepetabil și există culoare peste tot, senzații de bun augur și flori. Fie ca toate doamnele să aibă primăvara în suflet și să cultive familiilor lor gustul pentru tot ce este frumos”, s-a exprimat Nina.

 

circle (5)„Confecționez o coroniță din flori aici și iese bine, chiar dacă nu am mai avut anterior experiențe de acest gen. S-a organizat o sărbătoare frumoasă, fiecare doamnă a avut parte de atenție. Aș vrea să le doresc femeilor să se iubească, pentru că dacă nu ne vom iubi noi, atunci cine”, a menționat Ana.

 

 

Între timp, doamnele au avut posibilitatea să obțină un make-up aplicat cu o cosmetică de calitate înaltă, de către doi meșteri profesioniști.

shopping mall dova 8 martie (25)

 

circle (6)„A fost prima experiență în care am încercat make-up profesionist și produsele pe care le-au utilizat. Este foarte fain, nu am senzații de disconfort pe piele, e de parcă nici nu aș fi machiată. Este foarte ușor, lejer și natural. La Shopping MallDova este o atmosferă foarte frumoasă, de sărbătoare. A venit multă lume, doamne, domnișoare și domnii care le însoțesc, cu toții fericiți, relaxați și îndrăgostiți. Este interesant că s-au organizat evenimente și concursuri. Vreau să le spun la toate femeile la mulți ani de 8 Martie, să fie fericite, împlinite, iubite și să iubească, pentru că dragostea este cea mai importantă în viață”, a spus Gabriela.

circle (3)„Am participat la ședința de make-up și este bine că se organizează asemenea evenimente pentru femei, este foarte plăcut. Mi-a plăcut mult și panoul floral la care putem să facem poze. Doamnelor și domnișoarelor le doresc să fie frumoase ca această zi de primăvară, iubite, stimate și dorințele lor să devină realitate”, a afirmat Rodica.

 

 

Obiectul care a fost în centrul atenției pe parcursul evenimentului este panoul de flori, la care, fericite și frumoase, au făcut coadă pentru a împărtăși tuturor fotografii despre sărbătoarea pe care au petrecut-o atât de bine.

shopping mall dova 8 martie (16)

 

În program au fost incluse concursuri cu premii de la Shopping MallDova și partenerii evenimentului- Melkior, Mom’s burger & more, și Rock ‘n’ Roll Bowling, la care au participat și domnii care au venit alături de perechile lor.

 

circle (1)„Sarcina mea la concurs era să ghicesc ce se află într-o geantă a unei femei și opțiunea de la final care mi-a adus câștigul a fost elastic pentru păr. Sărbătoarea este organizată foarte frumos, mi-a plăcut mult. Vreau să felicit toate femeile cu această ocazie, le doresc să înflorească, să zâmbească și numai bine”, a zis Serghei.

 

 

Spre sfârșit, perechile de îndrăgostiți au avut prilejul să învețe limbajul pasional al corpului, în cadrul unei lecții de tango argentinian.

La Shopping MallDova femeile au parte de o sărbătoare de poveste, iar cum a avut loc această puteți vedea în fotografiile de mai jos:

Autor foto/text: Eugenia Tataru

Telegram