Noul showroom Olsa Shoes – încălțămite modernă, colorată și confortabilă pentru femei
Telegram

Olsa Shoes – producătorul autohton de încălțăminte pentru femei a deschis primul showroom situat pe strada Pușkin 12, ce oferă o gamă largă de produse calitative și deosebite.

olsa shoes showroom puskin (3)

 

Olsa Shoes propune o gamă largă de încălțăminte în stil casual, modernă și de o calitate superioară, fiind confecționată în totalitate din piele naturală, atât în interior, cât și în exterior. Cuvintele cheie care definesc încălțămintea Olsa sunt comoditate, materiale naturale și culori variate.

În showroom se poate vedea colecția de toamnă, dar și câteva piese pentru iarnă. În curând vor fi expuse mai multe perechi de cizme pentru sezonul rece, printre care cele în stil clasic, sportiv, de model chelsea, din piele întoarsă sau nabuc – o varietate care poate satisface orice gust și preferințe.

Încălțămintea Olsa este creată din piele naturală importată din Spania și Italia, la fel precum talpa – foarte rezistentă și comodă de purtat. Orice pereche are o garanție de 45 de zile de la începerea sezonului. Totuși, cumpărătorii rareori au obiecții, ci din contra, îndeamnă generațiile viitoare să poarte încălțămite Olsa.

olsa shoes showroom„Deschiderea acestui showroom este un eveniment important pentru Olsa Shoes. Aici dorim să expunem perechi de încălțăminte mai deosebite, cu o varietate mai largă de culori, serii mici de modele noi ce vor putea fi găsite doar aici. Dorim să facem un apel către femeile noastre, să poarte piele naturală, calitativă și colorată, să se orienteze spre producătorul autohton. Noi oferim produse calitative la prețuri potrivite veniturilor din Moldova. Pantofii sunt la prețul de 750 de lei, iar prețul pentru cizmele de iarnă ajunge până la 1500 de lei”, afirmă Ecaterina Pașcenco, co-fondatoarea companiei.

olsa shoes showroom puskin (22)

 

Iată care sunt două perechi de încălțăminte ce pot fi purtate în toamnă devreme și cea târzie de co-fondatoarea companiei, designerul încălțămintei Olsa – Ecaterina Pașcenco. Pentru perioada caldă a acestui sezon se poate opta pentru pantofi în stil oxford, o opțiune practică ce se poate asorta atât cu fuste/rochii, cât și cu pantaloni, iar pentru timpul rece sunt potrivite cizmele chelsea, un model în trend acum.

olsa shoes showroom puskin (28)

 

olsa shoes showroom puskin (21)

 

Potrivit Ecaterinei, chiar și cizmele din piele întoarsă se poartă foarte bine în condiții de ploaie sau noroi, fiind necesară doar o îngrijire corespunzătoare, precum ar fi spray-ul care protejează suprafață de la umezeală și cremă cu ceară pentru încălțămintea din piele, produse ce vor fi disponibile în curând în magazinul Olsa Shoes.

olsa shoes showroom puskin (14)

 

 

Cu ocazia deschiderii showroom-ului, orice persoană care cumpără o pereche de încălțăminte până pe data de 5 septembrie, obține un voucher cu o reducere de 15% la următoarea pereche achiziționată. Acesta poate fi obținut atât în showroom-ul brandului, cât și în magazinul Olsa din CC „Zorile”.

În timpul apropiat, brandul Olsa Shoes va putea fi găsit și în CC „Unic”, la etajul brandurilor DIN INIMĂ ce se va deschide în curând.

Program: luni-sâmbătă, 10:00-20:00

Olsa Shoes vă așteaptă cu drag!

Telegram