Lansare imago.fm în spațiu
Начало: 21/05/2016 - 16:00
Место: Teatrul Eugene Ionesco, bd. Grigore Vieru 15
Цена: 40 de lei
FACEBOOK

Dragilor, vă invităm la lansarea oficială imago.fm care va avea loc pe 21 mai în cadrul POT Music Fest, la Teatrul Eugen Ionesco începând cu orele 16:00.

Ne-am zis să lansăm un radio deosebit, rebel, underground, cu mintea și inima deschisă. Aici veți putea asculta muzica alternativă din playlist-ul imago.fm, precum și podcast-urile realizate de oameni de la noi, oameni care au ce spune, sau cu ce să se împarte.

Postul este creat și lansat de Casa Imago, o agenție de marketing comunicațional, care susține proiectele de bun gust de la noi. De aceea, imago.fm va conține streaming-ul online, precum și podcasturile create de prietenii Imago, cu tematici diverse: de la podcasturi cu muzică din timpuri diferite sau din anumite culturi ale lumii, emisiuni cu recenzii la filme, la episoadele deja cunoscute și așteptate ale sesiunilor de muzică Etaj’Live.

Primul podcast este Etaj’Live, o platformă online de muzică vie, care a fost lansat în martie 2016, cu trupa Les Poissons Voyageurs/The Travelling Fish (Franța). Au urmat cei de la Subcarpați (România), după care – tânăra trupă de la FlashBlood (Moldova).

Un alt podcast activ deja pe site este À Donf – ideea incroyable a două foste colege de facultate: Iris Crețu și Irina Lafois. Acest proiect ne mai demonstrează o dată că distanța nu are valoare în ziua de azi. Irina locuiește în Elveția iar Iris în Moldova și, cumva, proiectul s-a născut iar muzica se tot adună, discută și aprobă online.

Gonzo, în podcastul său, scoate periodic din Cuptoraș noutățile muzicale alternative. Pe site este deja prima ediție. Releasuri noi, proaspete, fierbinți încă.

Multe alte podcasturi se coc acum, pe parcurs mai revenim și cu alte tipuri de conținut.

Pentru a asculta imago.fm trebuie doar să accesezi site-ul postului și muzica va urma imediat. Deocamdată doar muzică, fără întreruperi. Iar pentru doritorii de conținut suplimentar, pot fi accesate podcasturile imago.fm care sunt amplasate pe site într-o secțiune specială.

Intră chiar acum pe site 😉

Telegram