LabbaTrissta – cea de-a treia formație finalistă a concursului POT Music
Telegram

LabbaTrissta este formația câștigătoare a celei de-a treia semifinale a concursului POT Music, ce a avut loc sâmbătă, 9 aprilie, la T5 Bar.

Pe aceeași scenă, în acea seară au concurat trupele Six Roads, LabbaTrissta, The Cocktails și The Glimpse. Câștigătorii au fost aleși atât prin votul publicului, cât prin punctajul oferit de juriu.

labbatrissta

 

Formația LabbaTrissta este alcătuită din membrii: voce – Ronin; chitară – Alexandru; bass – Sergiu și tobe: Van. Genul de muzică pe care îl interpretează este Rap ‘n’ Roll, Stoner și Punk.

Iată câteva secvențe video din timpul prestației LabbaTrissta la POT Music:

Miroase a transpiratie! LabbaTrista !

Posted by POT Music on 9 Aprilie 2016

Amintim că primii doi câștigători selectați în cadrul semifinalelor a I-a și a II-a sunt trupa Till The Last Drop și formația Shelter.

razdelitel punktir

 

În acest an concursul vine cu mai multe noutăți. Pe lângă faptul că POT Music se extinde la nivel de republică, inclusiv Găgăuzia și Transnistria, și numărul de participanți a crescut, întrucât sunt 16 trupe care vor evolua pe scenă, cu 7 mai multe decât anul trecut. Precum a relatat muzicianul Igor Buzurniuc, unul dintre organizatorii proiectului, 12 formații au fost deja selectate pentru cele trei semifinale, iar încă 4 trupe urmează să fie descoperite în raioanele țării, care vor cânta la cea de-a 4-a semifinală.

Menționăm că finala concursului va avea loc pe data de 21 mai, în cadrul POT Music Fest, un eveniment muzical la care vor participa trupe din Germania, România și Moldova.

Premiul mare pentru echipa care va câștiga locul întâi va fi o sesiune de înregistrare într-un studiou profesionist.

Concursul POT Music are loc cu suportul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare si Cooperare (SDC Moldova). Organizatorii evenimentului POT Music sunt muzicienii din formația Ambertraps — Igor Buzurniuc și Lilian Severin.

Telegram