Instameet ‪#‎DescoperaMoldova‬ 2016
Начало: 11/05/2016 - 00:00
Конец: 15/05/2016 - 00:00
Место: Moldova
Цена: free
FACEBOOK

O echipă din cei mai populari și apreciați instagrammeri, bloggeri, vloggeri, fotografi din România și Moldova, vor merge următoarele cinci zile prin țară și vor descoperi cele mai frumoase și interesante locuri de vizitat în cadrul proiectului Instameet ‪#‎DescoperaMoldova‬ 2016.

Instameet#‎DescoperaMoldova‬-2016

Astfel, în perioada 11 – 15 mai, aceștia vor avea parte de vizite la vinării, degustări de vin, un tur pietonal prin Chișinău, vor vizita și vor avea parte de o lecție de gătit la Orheiul Vechi, un workshop „Cum să folosești Instagramul pentru a promova o destinație turistică?” și alte activități interesante. Scopul evenimentului este promovarea și creșterea vizibilității Moldovei, ca destinație turistică, pe rețelele de socializare.

Acesta reprezintă un eveniment de promovare a țării noastre ca destinație turistică vinicolă, pe canalele din social media, în mod special pe instagram, Facebook și bloguri.

Obiective:

# trezirea interesului față de atracțiile turistice ale Moldovei,

# popularizarea hashtagurilor care promovează atracţiile turistice ale Moldovei (#DescoperaMoldova și ‪#‎WineofMoldova‬) pe Instagram şi Facebook,

# dezvoltarea și creșterea comunității de instagrammeri, vloggeri şi bloggeri de travel din Moldova,

# popularizarea culturii vinului printre tinerii din Republica Moldova și România.

# creșterea notorietății brandului național „Vinul Moldovei”

# promovarea mesajului „Vino și descoperă Moldova!”

Urmărește-i pe pagina de Facebook a proiectului, unde vor fi distribuite în timp real, postările participanților. De asemenea, fii cu ochii pe hashtagul #DescoperaMoldova pe Instagram, unde aceștia vor avea grijă să posteze cele mai frumoase momente surprinse.

Evenimentul este organizat de către Asociatia Nationala pentru Turism Receptor (ANTRIM), cu susținerea partenerilor strategici: Proiectul de Competitivitate USAID Moldova și Oficiulul Național al Viei și Vinului ( Wine of Moldova ) și cu suportul partenerilor: Asconi Winery Castel Mimi, Combinatul de Vinuri “CRICOVA” S.A., ÎS CVC “Mileștii Mici”, Eco Resort Butuceni, Aria Hotel Chisinau, găzduit de către Orheianca.eu.

Urmăriți hashtagul #DescoperaMoldova și descoperiți Moldova! Cunoașteți mai jos pe participanții „Instameet ‪#‎DescoperaMoldova‬ 2016”:

Svetlana Matvievici este bloggerul și instagrammerul care promovează Moldova cu pasiune, tot ea este și coordonatoarea proiectului. O puteți urmări pe pagina blogului Orheianca.eu și pe contul său de Instagram @orheianca.

Ciprian Vladulescu este instagrammerul din Craiova, dependent de soare, mereu în căutarea cadrului perfect. Îl găsiți pe instagram – @cvladulescu.

Victor Bogdan Gheorghiță este om şi fotograf, câteodată mai mult fotograf decât om, alte dăți mai om decât fotograf. Vorbește prin poze și te lasă să înțelegi ce vrei. Dați-i follow pe instagram (@victorbogdan) și așteptați impresiile sale despre Moldova.

Ana Matei este consultant Digital Marketing & SEO, pasionată de artă, turism și gastronomie. Instagrammer în fiecare zi, blogger din când in când. Urmăriți-o pe instagram @mateiana și pe blog www.anamatei.ro.

Ivo Bobal – motociclist din Nadlac, județul Arad, om de online din 2009, mai nou, face benzi desenate. Nu a fost niciodată în Moldova și sperăm să-l surprindem plăcut. Impresiile lui le vom citi pe blogurile www.ivobobal.ro, www.cumotorul.ro. Pe instagram îl găsiți așa: @kornway.

Emanuel Romedea este instagrammerul din București care se distrează făcând poze, așa a ajuns să fie apreciat de foarte multă lume. Reacționează și când îl strigi Yesmyfriend, care i-a devenit între timp al doilea nume. Până ajunge el în Moldova dați-i follow pe instagram @yesmyfriend.

Ionuț Bunescu – corporatist, Social Media, blogger, vlogger, jurnalist, voice over, DJ, MC, entertainer, omul din popor, bun la tot ce nu-i ușor! Urmăriți-l pe facebook, pe instagram (@ionutbunescu) și blog www.bunescu.ro. Vine pentru prima oară în Moldova.

Maxim Chumash este unul dintre cei mai buni fotografi din Moldova, dar putem cu ușurință să afirmăm că este cel mai bun fotograf de peisaje. Îl vom avea alături de noi în câteva zile din program, dar până atunci urmăriți-l pe contul său de instagram @chumash_ și admirați-i creațiile.

Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) este realista ce-și dorește mereu imposibilul. Studentă la Facultatea de Jurnalism USM, coordonatoarea proiectelor: Clubul Jurnaliștilor al LTM și Școala Bloggerilor, iubitoare de frumos, călătorii și oameni. Veți citi pe blogul ei cum descoperă ea lumea, sub denumirea de OM. www.mihaelajosanu.md.

Maria Chiper (@chiparus) este îndrăgostită de oamenii pe care nu i-a întâlnit și de orașele pe care nu le-a vizitat. E o bloggeriță curioasă și deschisă pentru noi experiențe, și-ar dori să-și petreacă tot timpul călătorind pe străzi din țări străine, descoperind lumea. Adoră călătoriile, lectura și proiectele care o provoacă. Impresiile ei le veți putea citi pe blogul Chiperaria.

Ea este Iris Cretu – instagrammer, adolescent veșnic trecut prin radio, tv, public relations, agenție de marketing comunicațional, un pic de dj-ing și videography, dar mai mult prin fotografie, vopsirea părului în culori nenaturale și călătorii. Fotografiile ei le veți putea admira pe contul de instagram (@iris_cretu), pe care vă recomandăm să-l urmăriți.

Faceți cunoștință cu Victor Stăvilă, unul dintre cei mai urmăriți și apreciați instagrammeri din Moldova. E designer grafic, pasionat de Instagram si prin intermediul lui vrea să arate lumii că tot ce ne înconjoară poate să ne inspire în fiecare zi. Până începem instameet-ul, găsiți-l pe instagram (@victorstavila) și dați-i follow.

Ea este Ruxandra Ghimp (@ruxyghimp) – instagrammer, vlogger; pasta, tea and Tom Hardy lover. Până începem descoperirile, dați like paginii vlogului, vă așteaptă multă energie pozitivă acolo.

Sursa: diez.md

Telegram