Fii designerul echipamentului de joc pentru echipa națională de fotbal din Moldova
Telegram

Federația Moldovenească de Fotbal lansează un concurs pentru a crea noul design al echipamentului de joc pentru anul 2016-2017. Concursul este destinat tuturor doritorilor de a susține echipa națională de fotbal prin inițiativă și creativitate. Oricine ai fi, un microbist sau un designer de vestimentație, creează chiar tu noul design al echipamentului de joc pentru anul 2016-2017 în care echipa națională va juca toate meciurile oficiale și amicale.

fmf_1

Perioada de aplicare: Te poţi înscrie în concurs începând cu 29 decembrie. Expediază versiunea ta într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Federației Moldoveneşti de Fotbal.

Termenul limită este 24 ianuarie.

Câştigătorul va fi decis în două etape:

La 25 ianuarie va avea loc I etapă în care membrii juriului vor aprecia cele mai reuşite 10 echipamente de joc cu punctaj de la 1 la 10. Dintre acestea, doar trei schiţe care vor acumula în sumă cel mai mare punctaj vor fi admise în etapa a II-a a concursului.

Aceasta din urmă se va desfăşura între 26 ianuarie – 2 februarie, timp în care cele trei schiţe selectate vor fi supuse unui concurs de like-uri pe pagina de Facebook a FMF. Astfel, varianta care va acumula cele mai multe like-uri va fi desemnată câştigătoare.

Între 3 -10 februarie varianta echipamentului de joc câștigătoare (plus celelalte 2, una pentru jocuri în deplasare şi cealaltă de rezervă) va fi dezvoltată de către autorul acesteia în colaborare cu echipa responsabilă, astfel încât aspectul final al noului echipament de joc să corespundă tuturor cerinţelor.

Premiu cel mare va fi un telefon iPhone 6S de la Orange Moldova, abonament pentru toate meciurile oficiale ale naţionalei în sezonul 2016-2017 şi primul echipament de joc de tip nou cu autografele jucătorilor.

Cei care se vor clasa pe locul II şi III vor primi câte o minge cu autografele jucătorilor naţionalei şi abonament la toate meciurile oficiale ale naţionalei în sezonul 2016-2017.

Regulamentul concursului:

În fișierul acesta  ai un model al echipamentului de joc pentru un proces de lucru mai eficient. În baza acestui model este nevoie de elaborat un design unic al echipamentului de joc pentru echipa națională de fotbal din Moldova.

1. Pentru participare este nevoie de cel puţin UN singur design pentru echipamentul de joc.

Acelaşi participant poate propune mai multe schiţe de design.

*Pe baza modelului câştigător vor fi elaborate şi celelalte 2 echipamente de joc.

**Echipa națională trebuie să dispună de 3 seturi de echipament de joc: cel pentru jocuri acasă, în deplasări și cel de rezervă.

2. Pe echipamentul de joc trebuie să fie prezente maximum 3 culori.

3. O singură culoare trebuie să fie dominantă pe fiecare parte a echipamentului de joc (maiou, şort sau jambiere).

4. Mânicile maioului trebuie să fie de aceeași culoare. Se admite să difere doar nuanţa culorii dominante. La fel şi jambierele, ambele, pentru piciorul stâng şi cel drept, trebuie sa fie identice ca design.

5. Rămân neschimbate poziționarea logoului FMF și a producătorului, pe când culoarea producătorului (JAKO) poate fi schimbată.

6. Numărul jucătorului şi numele pot fi scrise cu font propus de tine. Obligatoriu este utilizarea numărului “34” şi a numelui “EPUREANU”.

7. Pe spate, lângă guler, poate fi amplasată inscripția “Moldova” sau drapelul Moldovei (la alegere).

8. NU poţi schimba croiala echipamentului de joc.

9. Imaginea pentru concurs trebuie să aibă următoarea dimensiune: 1500 x 1500 pixeli.

fmf

Dacă ai întrebări, adresează-le pe pagina FMF de Facebook.

Succes tuturor!

Telegram