Fanii The Wax Road merg la concertul de lansare al primului album muzical

Fanii trupei autohtone The Wax Road susțin tinerii muzicieni și merg la concertul de lansare al primului album muzical ce va avea loc pe 3 decembrie, la Albion.

Lansarea albumului de debut a fost posibilă datorită contribuției celor care au apreciat muzica tinerilor și au oferit o donație, în cadrul campaniei de crowdfunding.

Chiar dacă nu și-au atins pe deplin ținta propusă în cadrul campaniei de colectare de fonduri, The Wax Road s-au ales cu un număr mare de susținători care continuă să-i urmărească și să le fie alături. Cu toții au rămas plăcut surprinși de cadourile oferite de membrii formației personal.

Detalii despre eveniment vedeți aici.

razdelitel_martini

The Wax Rock este o tânără trupă din Republica Moldova creată în anul 2013 de Dan Timofei (Voice & Lead Guitar) și Victor Ceban (Drums), cărora li se alătură și Ion Tiuticov (Rhytm guitar), toți trei fiind elevi ai aceleiași școli de muzică. Formația se conturează când Cristi Budac (Bass guitar) acceptă să facă parte din trupă.

Astfel, pe 1 decembrie 2013, după doar 3 zile de repetiții, The Wax Road evoluează, pentru prima dată, la un concurs din Chișinău, unde ocupă locul întâi. De apreciat fiind faptul că în juriu se afla și Igor Dînga (producătorul formației Zdob și Zdub). Această performanță a constituit un impuls puternic pentru tinerii artiști, astfel încât, foarte curând trupa debutează cu primele piese în cadrul unor mici concerte locale.

Telegram