Electro Sun Festival – te așteaptă trei zile de muzică electronică și distracții petrecute în Moldova
Telegram

Electro Sun Festival – surpriza verii, un eveniment destinat tuturor celor pasionați de distracție și muzică electronică. Timp de trei zile, 19, 20 și 21 august, Complexul Etno-Cultural Vatra va găzdui trupe internaționale și vizitatori dornici de a savura un festival muzical unic creat în Moldova și de moldoveni.

Eugen Curca face parte din organizatorii evenimentului și a relatat pentru Locals.md ce vă așteaptă la Electro Sun Festival în luna august a acestei veri.

Organizatorul oficial este compania Electro Sun Festival, dar echipa care a pus la cale aceasta petrecere este compusă din mai multe persoane, printre care organizatori de event-uri, dj, actori, pictori, designeri, sculptori, programatori și sportivi.

Mai mulți dintre ei au experiență de a organiza concerte, festivaluri, evenimente culturale și sportive. O bună parte din membri au avut posibilitatea să coopereze cu organizații din străinătate, unii chiar au participat la organizarea mai multor festivale europene”, ne spune Eugen.

„Scopul organizării este cel de a crea un eveniment de muzică și cultură diversă de acea canonică și standartizată în Moldova. În toată lumea deja de mulți ani la rând se organizează festivaluri importante care durează câteva zile și care întrunesc mii de tineri din diferite țări pentru a se distra și a se cunoaște”, afirmă Eugen. „Avem un vis care devine realitate, avem un scop bine definit, dăm viață unui proiect creat pentru oamenii care iubesc muzica și arta frumosului. Pe teritoriul complexului vor fi special amenajate și decorate 3 scene și o zonă de chill-out. Designerii și artiștii noștri vor decora zona într-­un mod abstract și creativ.”

„Timp de 3 zile vizitatorii vor avea posibilitatea sa asculte DJ și cântăreți din România, Rusia, Ucraina, Italia, Republica Cehă și Modova, care vor prezenta operele lor în mai multe genuri muzicale: House, Deep House, Techno, Hard Techno, Beats, Elektro, Breakbeat, Drum and Bass, Psy Trance.”

Printre formațiile pe care le veți putea asculta sunt Spada, Filatov&Karas, Strom, Lady Walks, Nu Zău ș.a.

Lineup-ul va fi împărțit pe 3 scene:

  • Main Stage, în fiecare zi va fi un program divers cu DJ de importanță mondială ca Filatov&Karas, Spada, Lady Waks și R.O.A. sunt cei mai cunoscuți dintre ei. Va fi și o premieră absolută, Domino & Elektro Bird (grup: Moldo-Italian, gen: Vocal Dubstep, Electro).
  • Ku Ra Bu Stage: vom avea mai mulți DJ moldoveni care deja s-au afirmat pe scena națională, dar și invitați ca Nu Zău din România, Strom și Sqeef din Ucraina.
  • KIRA’S Stage: DJ și grupuri de muzicanți autohtoni.

Chill-out va fi gestionat de localul Pesochnitsa, program artistic zilnic și băuturi răcoritoare pentru un relax la maxim.

Organizatorii promit să asigure o varietate vastă de activități, așadar, pe lângă faptul că veți avea ocazia să savurați muzică deosebită, veți avea parte de gustări, jocuri active precum voleiul și mini golf, focuri de artificii, jocuri și distracții pentru copii, cumpărături de artizanat, troliană, bună dispoziție și multă veselie.

Festivalul este adresat, în primul rând, tineretului, dar și tuturor celor care au pasiunea muzicii moderne.

19, 20, 21 August, Complexul Etno-Cultural Vatra
Electro Sun Festival
Bilete

 

Autor: Eugenia Tataru

Telegram