Donează pentru comedia autohtonă „Zaraza”, regizată de tânărul Lucian Ciubotaru
Telegram

Tânărul regizor Lucian Ciubotaru, student în anul al IV-lea la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău a demarat un nou proiect cinematografic – un scurtmetraj numit „ZARAZA”, cu scopul de a explora noi dimensiuni în comedia moldovenească. Pentru aceasta însă are nevoie de resurse financiare, fapt pentru care a început o campanie de colectare a donațiilor din partea tuturor celor care sunt gata să susțină inițiativele artistice ale tinerilor talente.

 

circle„Salut! Sunt Lucian Ciubotaru, student în anul IV la Regie-Film-Montaj&TV la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Experiența din acești patru ani mi-a permis să activez în nenumărate proiecte de calibru mic, oferindu-mi un context pentru a-mi dezvolta abilitățile și perspectiva cineastică. Stilul pe care îl promovez are menirea de a oferi o perspectivă umoristică asupra societății și a factorului uman în cadrul acesteia”, afirmă Lucian.

 

SYNOPSIS:

Într-o familie de moldoveni de la oraș, se naște o discuție dintre soț și soție despre viitorul fetei lor, Lenuța. Să se mărite din dragoste de bani sau… din dragoste. Tensiunea escalează, când soțul află că soția lui a fost silită să se mărite cu el. În focul cerții, situația ia o întorsătură neașteptată în momentul când un tânăr funcționar public sună la ușă…

Echipa care se filmează în acest scurtmetraj este alcătuită din actorii Igor Mitreanu, Pavel Golan, Tatiana Miron și Irina Rusu.

filmul zaraza

Teaser:

IMPORTANȚA SOCIALĂ:

Scena underground a filmului moldovenesc este în continuă dezvoltare datorită fluxului de tineri cineaști ce oferă perspective noi asupra societății, contribuind la dezvoltarea culturii locale și democratizarea sistemului de reprezentări sociale. În acest sens, proiectul are misiunea de a prezenta o alternativă umorului tipizat de producțiile mediatice mainstream. „ZARAZA” propune să atingă corzile umoristice atât ale audienței locale, cât și ale celei internaționale. Nivelul de dezvoltare al filmul în cadrul industriei culturale moldovenești presupune un sistem de finanțare extrem de fragil pentru proiecte individuale. Aici e momentul în care echipa apelează la entuziasmul audienței și a dragostei față de film.

filmul zaraza1

 

Contacte:

Telefon de contact: +373 69046774

E-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/lucian.ciubotaru.9

Donează aici:

https://guvern24.md/projects/zaraza-sustine-filmul-autohton/

Echipa își propune să colecteze timp de 30 de zile o sumă de 2100 de dolari.

Telegram