„Descoperă Moldova” — votează cea mai bună fotografie din cadrul expoziției
Telegram

Cele 40 de fotografii ce redau frumusețea plaiului moldovenesc și promovează țara ca destinație turistică, captate în cadrul turului „Descoperă Moldova” și expuse de curând la „Radisson Blu Leogrand Hotel”, pot fi vizionate și votate acum online.

gustar

Votează cea mai bună fotografie care ți-a plăcut cel mai mult din cele 40 expuse pe pagina MoldovaHoliday.Travel. Fotograful a cărui imagine va acumula cele mai multe voturi va fi premiat.

Imaginile au fost captate în cadrul turului fotografic „Descoperă Moldova” de către 11 fotografi originari din Republica Moldova, România, Italia și Franța. În imaginile selectate se pot descoperi peisajele pitorești, tradițiile, meșteșugurile și oamenii din sate.

Olesea Kuralova

gustar-experience-descopera-moldova-ta-5

 

În galeria foto online Moldovaholiday.travel poți gusta bucate tradiționale, cunoaște oamenii – protagoniștii fotografiilor, simți experiența și explora locuri noi. Fiecare poză poate obține un vot din partea oricărui vizitator, astfel, aveți ocazia să susțineți imaginea care v-a captivat cel mai mult.

Sergiu Loburenko

www.serjio.com

Expoziția ce cuprinde cele mai captivante cadre este accesibilă pentru toată lumea, cu intrare liberă. Expoziția „Descoperă Moldova” va fi disponibilă pentru publicul larg până pe 3 octombrie, la hotelul „Radisson Blu Leogrand Chișinău” (str. Mitropolit Varlaam, 77), iar în perioada 4 octombrie — 4 noiembrie pozele vor putea fi admirate la Gara Feroviară Chișinău. Totodată, imaginile urmează să fie tipărite pe cărți poștale, într-un tiraj de 10.000 de exemplare, care vor fi distribuite gratuit la Aeroportul Internațional Chișinău, în cele mai mare hoteluri din Chișinău, dar și la info point-urile din cadrul Zilei Naționale a Vinului.

Andrei Paul

gustar-experience-descopera-moldova-ta-1

 

„Tradițiile, oamenii, cultura, gastronomia și locurile frumoase sunt adevărate comori seculare pentru o națiune. Îți aducem Moldova mai aproape într-un proiect foto care teleportează imaginația și gândul în locurile cele mai pitorești”, spun autorii proiectului.

Andrei Paul

gustar-experience-descopera-moldova-ta-7

 

Andrei Paul

gustar-experience-descopera-moldova-ta-6

 

Valeriu Istrati

gustar-experience-descopera-moldova-ta-4

 

Valeriu Istrati

gustar-experience-descopera-moldova-ta-3

 

Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova și Agenția Turismului au semnat un Memorandum de Înțelegere în vederea susținerii dezvoltării industriei turismului și promovării Republicii Moldova ca destinație turistică în perioada anilor 2016-2020.

Votează fotografia preferată online aici.

Autor foto principală: Teo Voinovan

Telegram