Degustare Wine Friendly la View Cafe & Restaurant
Начало: 06/07/2016 - 19:00
Место: View Cafe & Restaurant, Mihai Eminescu st., 49/1
Цена: 400 MDL
FACEBOOK

Pe 6 iulie 2016, la ora 19:00, te invităm la Master Class-ul Wine Friendly, care va avea loc în incinta View Cafe & Restaurant.

Degustarea va fi moderată de sommelierul Mihai Bradu.

INTRARE 400 MDL! REZERVĂ ACUM: 068566665

Meniu:

Platou de Brânzeturi

Platou de Mezeluri și Salamuri Italiene

Mix de Bruschette (cu Brânză de Capră, cu Ficat de Pui, cu Pasta de Măsline)

Selecție de Focaccia și Grissini/ Mini Deserturi în Asortiment

Vinuri:

Carpe Diem, Wine Shop & Bar

Fautor Wines

Purcari Wines

Gitana Winery 1953

Chateau Vartely Wine. Culture and Leisure Resort

„Wine Friendly” revine într-o nouă ediție cu genericul „Wine – Live». Campania este organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului său strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova și va avea loc în perioada iunie-iulie 2016.

A III-a ediție cuprinde evenimente cu degustări ghidate de sommelieri certificați, care vor prezenta vinurile albe, rosé, spumante și IceWine, lansate în premieră în primăvara anului 2016 și care se asociază organic cu perioada de vară. Evenimentele vor fi organizate la terasele restaurantelor acreditate „Wine Friendly” într-o atmosferă relaxantă, animată de un program de muzică live, cu meniuri asociate vinurilor și oferte de produs. Agenda campaniei Wine Live este anunțată pe pagina wfr.wineofmoldova.com fiind activă în 12 restaurante și cuprinde vinurile cele mai calitative ale 19 vinării: „Vinăria Purcari”, „F’autor”, „Vinăria din Vale”, „Asconi”, „Cimișlia wineries”, „Et Cetera”, „Chateau Vartely”, „DAC”, „Equinox”, „Bostavan”, „Cricova”, „Castel Mimi”, „Mezalimpe”, „Minis Terrios”, „Vinuri de Comrat”, „Carpe Diem”, „Timbrus”, „Maurt” și „Gitana Winery”.

Organizatorii așteaptă peste 250 de consumatori interesați de a descoperi calitățile vinurilor autohtone, care sunt invitați să își rezerve participarea în master-classuri și alte câteva sute care vor beneficia de acțiunile organizate de restaurantele participante în campanie.

„Wine Friendly” este un program complex, ce vizează publicul larg, proprietarii de localuri și vinificatorii deopotrivă, iar, mai întâi de toate, este o distincție oferită de Oficiul Național al Viei și Vinului celor mai bune localuri din țară, care, în urma unui proces riguros de evaluare și perfecționare profesională, primesc Acreditarea de Calitate în Servirea Vinului. Procesul de acreditare a localurilor se desfășoară în conformitate cu standardele de calitate în domeniul serviciului de vinuri, sub egida Asociației Europene a Somelierilor.

Evenimentele organizate în cadrul campaniei „Wine Friendly” au scopul de educare a populației în ceea ce privește consumul de vinuri de calitate, creșterea consumului de vinuri autohtone și implicarea specialiștilor în îmbunătățirea calității serviciului de vinuri în restaurantele din țară.

Telegram