Colectivul Brio Sonores participă la concursul muzical Novaia Volna
Telegram

Colectivul Brio Sonores participă în acest la concursul muzical internațional Novaia Volna, reprezentând Moldova.

Novaia Volna 2016 va avea loc în perioada 3-9 septembrie în orașul rus Soci. Îi putem susține pe tinerii de la Brio Sonores votând pentru ei pe pagina Web a competiției.

Membrii formației Brio Sonores sunt Valeriu Moruz, Dumitru Mîțu, Mihai Gandraman, Veaceslav Timofti, Vitalie Maciunschi.

brio sonores1

 

„Brio Sonores cuprinde vocile care prin armonia cu care se împletesc redau o ambianţă perfectă oricărui eveniment. Valeriu, Dumitru și Mihai sunt tenori, Vitalie și Veaceslav sunt baritonii grupului, iar vocile lor împreună se completează şi se îmbină într-un mod cu totul deosebit.

Brio Sonores a luat naştere în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologie Sfinţii Trei Ierarhi de pe lângă Mănăstirea Zabriceni, iniţial sub forma unui cor bisericesc. Colectivul a avut o evoluţie calmă până în anul 2013, când a hotărât să abordeze genul PopOpera şi de atunci a început să evolueze în orice tipuri de evenimente, a participat la concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale. Un moment important în evoluţia grupului a fost participarea şi câştigarea emisiunii “Românii au talent” 2014, sezonul IV”, se spune în descrierea formației pe Facebook.

Telegram