Cele mai delicioase și atractive oferte la „Draft Oktoberfest 2016” de care să beneficiezi în septembrie
Telegram

Rețeaua de berării Draft din Chișinău sărbătorește până la începutul lui octombrie festivalul Oktobrfest și oferă oaspeților săi posibilitatea de a beneficia de cele mai delicioase și atractive oferte și promoții.

„Draft Oktoberfest 2016” a început pe data de 15 septembrie, cu un eveniment despre care puteți afla detaliat aici.

Iată care sunt ofertele de care puteți beneficia până pe 1 octombrie 2016:

Comandă cârnăciori Bavarezi și obține gratis o halbă de bere

draft-oktoberfest-2016-2

Cârnații Bavarezi sunt noutatea festivalului Oktoberfest la Draft. Savurând o porție de acești cârnați obțineți gratis o halbă de bere.

Comandă un platou din meniu și obține gratis un metru de bere

draft-2

draft-1

draft-oktoberfest-2016-14

Platourile de carne porc sau pui se potrivesc companiilor mari, iar metrul de bere pe care îl obțineți gratuit va asigura buna dispoziție.

Obține reducere la toate burgerele

black-mamba

Burgerul pe care trebuie să îl gustați cu siguranță trebuie să îl gustați este Black Mamba care se remarcă prin chiflele de culoare neagră, gătit de bucătarii Draft din alimente naturale și sănătoase. De asemenea, în meniu se pot găsi alte cinci feluri de burgere. La comandarea oricărui dintre ele joi și duminică obțineți reducere de 40%.

Obține reducere la gustările calde și reci

În meniul Draft se găsește o diversitate mare de gustări calde și reci. La comandarea lor luni, marți și miercuri obțineți reducere de 40%.

Prezintă cel mai lung bon de plată

Cei care vor avea cel mai lung bon de plată din perioada 15 septembrie – 1 octombrie 2016 vor fi premiați în cadrul evenimentului de închidere a festivalului, pe 1 opctombrie, ora 20:00, la Draft Arena. Din istoria rețelei de berării, cel mai lung bon de plată a fost de 1,5 m lungime.

Telegram