App Review: LifeHack Chișinău testat de către echipa Locals.md
Telegram

Cu ceva timp în urmă, cei de la Fusion Works, o companie IT, fondată în 2011 și care-și propune scopul să găsească soluții tehnologice rapide, lucrând asupra lor cu peste 50 de specialiști din diversele subdomenii ale tehnologiilor informaționale, au lansat o aplicație.

App-ul poartă titlul de LifeHack Chișinău și este o continuitate a portalului de știri care poartă aceeași denumire și este fondat de aceeași companie. Atât portalul, cât și aplicația au scopul de a veni cu diverse idei utile, care îți pot ușura viața de zi cu zi.

lifehack-7

Echipa Locals a testat aplicația, pentru a putea povesti ce se întâmplă în ea și ce poți găsi. Apropo, nu atrage atenția la ecranul crăpat al telefonului, doar știi că se mai întâmplă ca aceste dispozitive fine să mai „sărute” vreo podea.

Prin urmare, deocamdată, în versiunea 1.0.11 a aplicației, vei găsi șase categorii de idei utile, care ar putea să-ți ușureze semnficativ viața.

Lifehacks

lifehack-2

În această categorie, găsești o serie de articole preluate de pe portalul lifehack.md. Acestea cuprind diverse noutăți și sugestii cum, spre exemplu, poți să te parchezi mai ușor și rapid, unde să te distrezi extremal în Capitală, sau unde nu vei avea voie să fumezi după implementarea Legii Anti-Tabac.

Schimbul Valutar

lifehack-3

Dacă te afli într-o regiune anumită și ai nevoie să știi unde îți va fi cel mai convenabil să schimbi cei 100 de euro ai tăi, trage-un ochi în categoria dată a aplicației, pentru a afla care este cursul la ziua dată și să vezi pe hartă unde se află băncile/ punctele de schimb valutar potrivite ție.

Filme, filme și iar filme

lifehack-4

Dacă pagina web a cinematografului Patriei ți se pare un pic confuză, cercetează categoria „Filme” a aplicației Lifehack Chișinău. Acolo vei găsi nu doar întreaga listă de filme ce sunt rulate la toate cinema-urile, dar și orarul, prețul, limba în care este difuzat. De asemenea, ai posibilitatea să rezervezi bilete direct din aplicație. Simplu, nu-i așa?

Taxi, du-mă acasă!

lifehack-5

În categoria „Taxi” găsești absolut toate numerele de telefon ale tuturor serviciilor de taxi din Capitală. Astfel, scazi automat riscul de a rămâne fără posibilitatea de a ajunge rapid și în confort acasă pe timp de ploaie.

Numere de telefon. Din alea utile

lifehack-6

Categoria „Telefoane utile” îți va permite să găsești rapid numere de telefoane la diverse servicii de extremă urgență, de servicii comunale, de telecomunicare, ale oficiilor municipale, instituțiilor medicinale și altele.

Reduceeeeeri

lifehack-7

Probabil una dintre cele mai, să-i zicem, plăcute categorii, unde vei găsi diverse produse, cum ar fi telefoane, carduri de memorie, mouse-uri și alte tipuri de tehnică. Vei vedea nu doar diferențele de preț pre- și post-reducere, dar și vei avea posibilitatea să procuri toate astea.

LifeHack Chișinău este o aplicație care funcționează, deodamdată, doar pe Android și o poți găsi pe Google Play. Are deja peste două mii de instalări și un rating impresionant de 4,7 stele.

Creatorii aplicației promit să mai includă, în curând, categorii noi, precum ar fi prețul și afișul. De asemenea, LifeHack Chișinău este disponibilă în română și rusă.

 

Text și Imagini: Ilona Spesivțev

Telegram